Tutaj mozna pisać (jesli ktoś chce) o wszystkim :) Czyli wszystko co chcecie na temat filmu. Wasze opinie i komentarze na temat filmów premier i czego tam będziecie chcieli.
No w tym sęk że wiem i rozumiem. Nie chcesz to nie piszesz. Chcesz to piszesz tu lub gdzie indziej. Ja nie zmuszam do niczego. Nie zawsze trzeba rozmawiać w wielkich grupach, małe też sa dobre.
A nie można porozmawiac jednym słowem o wszystkim?? Taka mała "pigułka" filmowa. Wszystko w jednym w małym skrócie.
Dlaczego?
Jestem tu od niedawna i własnie się zastanawiałam dlaczego są tematy dobre i złe? Użytkownicy mądrzy i głupi?
Masz jakis regulamin o który sie tu jeszcze nie potknęłam?
Ja też jestem tutaj od niedawan i jak Ty nad wieloma rzeczami się zastanawiam. Podałam kilka tematów na forum i prawie za każdym razem dostałam wiadomość, że nic z tego nie będzie i że marna jestem. Sama nie wiem co jest nie tak, ale jakoś sie tym nie przejmuje, kto bedzie chciałt o napisze.
Ja też jestem tutaj od niedawan i jak Ty nad wieloma rzeczami się zastanawiam. Podałam kilka tematów na forum i prawie za każdym razem dostałam wiadomość, że nic z tego nie będzie i że marna jestem. Sama nie wiem co jest nie tak, ale jakoś sie tym nie przejmuje, kto bedzie chciał to napisze.
nie wiem czy zauważyłaś, ale na najwięcej odpowiedzi na twoje pytanie dajesz ty sama. nie uważasz, żę to trochę dziwne. a poza tym wymyś lepiej jakiś dobry temat, a nie pisz byle czego, bo to trochę głupie!!!
Jeśli zwracasz komuś uwagę to podpisz sie a nie rób tego anonimowo, bo to tak jak bys się bał (a). Nawet nie wiedziec kto mi uwagę zwrócił, troszku więcej odwagi. Bo nie wiem czy to kobieta czy mężczyzna,
Pozdrawiam.
nie wiem czy zauważyłaś, ale na najwięcej odpowiedzi na twoje pytanie dajesz ty sama. nie uważasz, żę to trochę dziwne. a poza tym wymyś lepiej jakiś dobry temat, a nie pisz byle czego, bo to trochę głupie!!!
ta ja cos moze napisze.. to ja cos moze napisze.. ;P
Ostanio ogladalem Alien vs Predator i bardzo ale to bardzo szkoda mi bylo tej fajnej kobietki od "kondom-ow" ktorej mlody alnien zrobil otwor w klatce piersiowej ;( taka fajna laseczka a tak marnie skonczyla ;(
hej ludzie mam problem widzialem kiedys zapowiedz filmu, ale nie uslyszalem tytulu, film jest o tym, ze gosc pokazuje jak latwo mozna dostac bron/karabin/pistolet/strzelbe w USA, krytykuje rzad itp. mam ochote se go ogladnac, ale nie znam tytulu. Jest to film dokumentalny z duza dawka humoru. Zapowiedz widzialem na VHS z filmem "cialo", oczywiscie moge go pozyczyc znowu ale to droga kaseta, help;,-(