Właśnie usłyszałem, że transmisja na żywo będzie emitowana przez TVP2. Uffffff. A już myślałem, że znowu trzeba będzie oglądać z poślizgiem.

użytkownik usunięty
ALIEN_K

No, to już chyba jest pewne, bo to samo pisał już ALIEN"K" o 15:03:15.0, a potwierdził ALIEN"K" o 15:04:06.0, tyle że w innym dziale. No i teraz Ty mówisz to samo. Węc to już chyba na pewno.

ALIEN_K

A można wiedzieć gdzie to usłyszałaś i czy to pewne na 100%

Kate_39

Mówili na dwójce, więc chyba to raczej pewna wiadomość.

Kate_39

http://ww6.tvp.pl/3579,20060124294574.strona [ww6.tvp.pl/3579,2006012 ...]

Transmisję z gali wręczenia Oskarów planuje TVP2 w nocy z 5 na 6 marca 2006 roku. Relacja potrwa 4 godziny. Rozpocznie się o 1.30 i potrwa do 5.30. Natomiast 7 marca widzowie Dwójki będą mogli obejrzeć 90. minutowy skrót z oscarowej gali.

Wydział Rzecznika TVP S.A.

ALIEN_K

Dobrze, że w ogóle polska tv pokaże Oscary. Z drugiej strony, irytują mnie zawsze tzw. wypowiedzi w studiu - zawsze siedzi jakieś grono przemądrzałych krytyków i ględzą.
Czasem wolę nawet obejrzeć rozdanie Oscarów na niemieckiej tv, bo oni nie puszczają tłumacza, wszystko leci na żywo i nie ma głupiego studia. No zobaczymy.

krikra

Dobra, wszystko jedno, niech sobie ględzą głupoty...TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH WIADOMOŚCI JAKIE MOŻNA SOBIE BYŁO WYMARZYĆ!
Mam tylko nadzieję, że mina mi nie zrzednie jak ogłoszą nominacje...