zapewne już wiekszość z was wie ale i tak to napisze krążyły plotki o tym że Telewizja Polska nie ma zamiaru emitować transmisji z gali rozdania Oscarów ale jednak będzie transmitować. Gala będzie transmitowana z niedzieli na poniedziałek od godz. 1:00 a powtórka będzie chyba we wtorek albo środę.pzdr.
Ja słyszałem tylko tyle na ten temat, że będzie Oscary, będą transmitowane, ale tylko przez dziennikarza, który będzie tam na miejscu i będzie relacjonował co się właśnie wydarzyło. Będzie pewnie pokazany czerwony dywan, ale już sama gala nie. Do studia zapewne będzie zaproszonych trochę ludzi, którzy będą debatować o tym co się właśnie tam wydarzyło, czy to Oscar, akurat dla tego nominowanego był słuszny itd.
Właśnie sprawdziłem program TVP1 na niedzielę i o 1:00 zaczyna się program "W drodze po Oscara", w którym między innymi zostanie pokazany czerwony dywan i będą wypowiadać się krytycy. Obserwować galę ma Piotr Kraśko. Ale o po 3:00 ma zostać wyemitowany film "Monster" tak jak to ktoś wcześniej napisał. O trzeciej, ma rozpocząć się chyba gala, tak więc wynika z tego, że nawet nie będzie bezpośredniego relacjonowania przez Kraśko co się dzieje na gali. Aghhhfgh.......:/
haha, nie wiem jaki idiota ukladal ta ramowke. kazdy rozsadny kinoman o 3 w nocy bedzie ogladal oscary (jezeli bedzie mial mozliwosc) albo bedzie smacznie spal. 'monstera' mogli puscic o 22 to bym chetnie obejrzal, ale kto przy zdrowych zmyslach bedzie czekal na film do trzeciej nad ranem!
gala beszie transmitowana w nocy z soboty na niedziele o 00:00, a skrót bedzie we wtorek o 22:10 na TVP1
na cholerę mi transmisja z czerwonego dywanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to gorsze niż jakby w ogóle nie wspomnieli o oskarowej gali!!!!!!! nie mam zamiaru więcej płacić tego zasranego abonamentu radiowo-telewizyjnego!!!!! w życiu nie byłem tak wkur..ony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale napewno bęzie skrót całej gali w środę lub wtorek nie pamiętam już. póki co dla tych co nie mają canal + zostaje jeszcze rleacja z gali na zywo w rmf fm.
I co komu po takiej relacji z rmf fm?
To tak jak słuchać muzyki na telewizorze z wyłączonym dźwiękiem. Bez sensu.
Nie będzie gali na TVP 1, będą piosenki oscarowe, pokażą czerwony dywan, zaczyna to się od 0.00 do 3.00 ( będzie m.in. Polacy w Hollywood). Gala zaczyna sie o 3.00. Można obejrzeć na PRO 7. Z tego co wiem to puszczą w wersji oryginalnej bez tłumaczenia.
Jest na Platformie Polsat dostępny kanał PRO7 ? Może ktoś mi odpowie na to pytanie zanim zacznę się przekopywać przez te paręset kanałów w poszukiwaniu tego jednego.