Witam. Mam do Was ogromną prośbę.
Kiedyś miałem na VHS film który lektor tłumaczył jako "Zabójcza Misja"
Wszędzie szukałem tego filmy, ale nie potrafiłem go znaleźć, być może miał jakiś inny tytuł. jeżeli ktoś zna polski dokładny tytuł albo najlepiej angielski to proszę o odpowiedż. Postaram się troszke streścić ten film.

Pewien facet znalazł kiedyś ostrze które przebiło pierś Chrystusa na krzyżu. Film rozpoczyna sie tym iz kilka samochodów gonią czarny opancerzony pojazd, w którym jest mężczyzna posiadający owe ostrze,jednak później mężczyzna ten umiera i przekazuje go młodej dziewczynie która wraz ze swoim chłopakiem postanawia znaleźć włócznie pasującą do tego ostrza aby raz na zawsze zapobiec złu na świecie. Włócznia ta zanajduję sie wsród plemion Amazonek. Aby tam dotrzeć musza przebyć długa drogę w której przeszkadza jej grupa ludzi na czele której stoi niejakiś profesor (moim zdaniem niemiec bo miał jakies dziwne nazwisko ale dokładnie nie pamiętam jakie wiem tylko że zaczynało sie na literę H (chyba)). Na moje oko film może pochodzić gdzieś z końca lat 80-tych. Wszystkich którzy mogą coś sobie przypomnieć prosze żeby napisali ten tytuł.