nie moge w to uwierzyc ale wogoel nei mam pomyslu na film ktory moge obejrzec z mama wlasnie dzisiaj w dzien matki blagam poradzcie bo ma totalna pustke w glowie aha no i mama lubi komedie romantyczne lub melodramaty wiecie io co mi chodzi :)
z gory dzieki
Widziałyście "Dumę I Uprzedzenie" nakręcone przez BBC? ja zawsze oglądam to moją mamą, co prawdz to 6 odcinków, każdy trwa prawie godzinę, trzeba poświęcić cały wieczór al wydaje mi się, że warto. Może to tylko moje subiektywne wrażenie ( ze wzgędu na Colina Firth'a ), ale bardzo dobrze się to ogląda i mimo iż widziałam to tysiące razy zawsze z przyjemnościa obejrzę jeszcze raz;-).
Teksańska masakra piłą mechaniczną może? Albo Salo czyli 120 dni sodomy? Ewentualnie Man Behind The Sun.
Dzień Matki dobiega końca. Myślę, że już wybrałaś. Jak nie, to polecam "Człowieka, który płakał". Johnny Depp, Christina Ricci.:)
Może "Matka swojej matki" z Jandą i Seweryn. Albo "Angie" z Giną Davis (uwaga oba to dramaty). Stanowczo zaś odradzam "Tato" Ślesickiego (to obejrzyj 23 czerwca z drugim dawcą twych genów). Pozdrawiam Ciebie i Mamę.