Polskie Złote Maliny!!!

użytkownik usunięty

Bardzo ubolewam nad faktem, że w Polsce nie ma odpowiednika amerykańskich Malin, przez co nasze "perełki" muszą obejść się bez nagród. Czas to zmienić - oto moje typy na 3 najważniejsze kategorie:

Najgorsza aktorka - nominacje:
1. Agata Buzek - "Zemsta", uzasadnienie: jak mało która aktorka nie nadaje się do roli Klary, w życiu nie dorówna Beacie Tyszkiewicz
2. Anna Przybylska - "Rh (+)", uzasadnienie: nie jest może po żadnej szkole, choć grywa nawet nieźle, ale tutaj to kompletna porażka
3. Joanna Drozdowska - "Yyyyrek..." - u.: mam nadzieję, że nie marzyła o karierze w filmie, bo po tym nikt jej nie zatrudni, choć ładna
4. Karolina Pachniewicz - "Yyyyrek..." i "Gulczas..." - u.: pewnie chciała zrewolucjonizować polski film, ale rewolucyjnie raziła sztucznością
5. Monika Sewioło - "Gulczas..." i "Rób swoje, ryzyko jest Twoje" - u.: chciała być piosenkarką i aktorką, ale z wiadomych przyczyn nie jest...

And The Winner Is... MONIKA SEWIOŁO
Uzasadnienie: paradowanie nago pod prysznicem nie jest przepustką do sławy, a już na pewno nie u osoby tak cienkiej, a z takim wysokim mniemaniem o samej sobie

Najgorszy aktor - nominacje:
1. Ireneusz Grzegorczyk - "Yyyyrek" - u.: płakać się chce, że polskie społeczeństwo wybiera sobie takie osoby na idoli
2. Jan Wieczorkowski - "U Pana Boga..." - u.: nie pasował mi do tamtej roli, taki Michał Chojnicki u Bromskiego... szkoda filmu...
3. Klaudiusz Sevković - "Gulczas..." - u.: dobry tylko w Telezakupach
4. Paweł Deląg - "Quo Vadis" - u.: Winicjusz musi też poruszać, nie tylko wyglądać
5. Piotr Gulczyński - "Gulczas..." i "Yyyyrek..." - udawany macho

And The winner is... YYYYYYYYYYYYYYYREK
Uzasadnienie: Najgłupsza rola męska w historii światowego kina

Najgorszy film - nominacje:
1. Gulczas, a jak myślisz - aktorstwo poniżej poziomu przedszkolaków
2. Rh (+) - widzowie mieli się bać, ale lepiej się śmiać, bo jest z czego
3. Wiedźmin - lepiej schować Sapkowskiego do szuflady, niż się męczyć
4. Yyyrek... - zero treści, zero przesłania, ciężkość oglądania
5. Zmruż oczy - brak akcji w jakimkolwiek znaczeniu tego słowa

And the winner is... "Yyyyyyyyrek"
Uzasadnienie: instruktaż - jak nie należy robić filmów... wstyd, p.Gruza

A Wasze typy?

Więc tak:
+Najgorszy film - ,,Jak to się robi z dziewczynami''(naprawde niema się z czego śmiac a to przecież komediia)
+Najgorszy aktor - YYYYYYYYrek( nie wiem jak się nazywa ale totalna porażka
+Najgorsza aktorka - Weronika Rosati( zagrała w m jak miłość i jest gwiazdą :) podobnie jak Korzuchowska
To tyle bo o rolach nie bedę wspominał bo jest ich duzo......... :)
PoZdRAwiAM

użytkownik usunięty
nie_aktualny_profil

No więc niekwestionowaną gwiazdą zostaje słynny YYYYYYYYYYYYrek. Ja jednak upieram się nad Moniką Sewioło, bo Weronika Rosati studiuje aktorstwo i podobno wypatrzył ją w jakiejś szkole twórca "Nagiego instynktu" i myśli o angażu. A jakie perspektywy ma Sewioło? Co do filmu "Jak to..." to nie mogę się wypowiedzieć, bo nie widziałem. Z tych polskich, które widziałem, to zdecydowanie YYYYYYYYYYYYyrek.

Rh+ zyciowa porazka
i facet ktory gra w klanie zamiast Jana wieczorkowskiego katastrofa

niestety filmu "Yyyyrek" nie widziałam, chyba muszę nadrobić braki, skoro to taka "perełka":]:]

no poprstu by nie wyrobili z tymi malinami, bo za dużo jest ich do rozdania ;)