Czy ktos mi pomoze i powie co mam zrobic by obejrzec zwiastun dirty dancing 2? Tylko poprosze tak krok po kroku. Pati

pati_14

Witam!
Po pierwsze: wystarczy raz zapytać.
Po drugie: pytanie to zostało zadane w złym dziale, następnym razem takie pytanie zadaj w PORTAL FILMWEB.PL
Po trzecie: Żeby obejrzeć zwiastun musisz posiadać program do jego odczytu w tym przypadku QuickTime, który można pobrac prze stronę FILMWEB'u (lub jakąś alternatywę tego programu).
Po czwarte: Najlepiej ściągnąć zwiastun na dysk (to moja sugestia). Możesz to zrobić korzystając z opcji "Zapisz elelment docelowy jako ..." (dostęp do tej opcji zapewnia prawy przycisk myszy) (lub tez korzystając z jakiegoś programu typu menadżer pobierania plików).
Pozdrawiam
Ally

Ally

Rzeczywiście jest to drażniące, że ludzie - jak ja to mówię - wydzierają się, tj. zamieszczają ten sam post na forum kilka razy. Myślę jednak, że często nie wynika to (chciałbym w to bardzo wierzyć) ze złych intencji, czy nawet z namolności. Myślę, że winny może być serwer, który - obciążony - po wysłaniu posta, choć go przyjmie, nie daje odpowiedzi. Ekran się nie odświeża i ktoś sądząc, że nic się nie wydarzyło, wysyła tekst raz. (Czynność tę w najgorszym wypadku powtarza kilka razy.)

Chciałbym się tu z wszystkimi podzielić moim prywatnym (i myślę, że nie tylko moim) bardzo prostym środkiem zaradczym. Otóż przed kliknięciem na klawisz "wyślij", zaznaczam przygotowany tekst i kopiuję go (czyli zapisuję w schowku komputera), a dopiero potem wysyłam. Jeśli przez kilka chwil nie ma żadnej reakcji, odświeżam ekran i wchodzę na odpowiednie forum, by sprawdzić, czy mój wpis jednak tam trafił. Jak dotąd nie zdarzyło mi się, aby było inaczej. Jeśli jednak bym go tam nie znalzał, mogę spokojnie powtórzyć procedurę wysyłania, gdyż mam go w schowku. Takie proste.

Dla tych, co nie znali, bo np. nie są tak biegli w obsłudze komputera, polecam.