Z 3 miesiące temu w TV leciał film USA, jak małżeństwo jedzie pustymi autostradami, tylko kaktusy, kamienie itp. Jest upał psuje im się auto, nie jest to film "Autostrada strachu czy :"Droga do nikąd" Facet idzie szukać pomocy, kobieta zostaje w aucie postanawia sama coś z tym autem zrobić. Podjeżdża facet już starszy przedstawia się jako lekarz proponuje podwiezienie kobiety. Zawozi ją do motelu jak chciała, tam chyba coś piją, kobieta jest ubrana na lata 60 te jak się później okazuje ma perukę a w ubikacji zmienia ubranie coś mu kradnie. Wiem że facet był podstawiony przez jej męża, i na końcu jest jakaś walka w samochodzie.
W incydencie nie ma żadnego lekarza ani sceny pokazującej odwiezienie żony.
Po prostu zabiera ją facet z tira i od tego momentu mąż musi jej szukać.
Myślałam tez o tej walce w samochodzie. A Incydent oglądałam raz kilka lat temu, fabuła bardzo zblizona do problemu autorki postu.
nie to nie Incydent, mam go na dysku. W tym co szukam nikt nie zostaje uprowadzony, akcja dzieje się w jakimś zajeździe kobieta pije chyba piwo z tym lekarzem potem idzie do toalety aaaa i jak jest w toalecie ten lekarz dzwoni do jej męża oni się znają. W toalecie kobieta zmienia ubranie z starej sukienki z lat 60 tych na spodnie i koszulę zdejmuje perukę, i okulary, a samochód był specjalnie zepsuty.
Ten facet który przedstawia się jako lekarz jest w garniturze starszy około 60 lat. Kobieta ma okulary do skosu, ubrana w sukienkę z lat 60 tych, krótkie włosy chustka na głowie.