Poszukuję filmu, którego oglądałem dawno temu (tak mniej więcej ok. 2000r.), sam film więc mógł być z lat '90 lub końca '80.
Pamiętam o nim 3 rzeczy: bardzo możliwe, iż był to horror bądź thriller (ale nie mam pewności), jeden fragment, to kiedy
główny bohater nurkował (bądź było to tylko takie ,,przejazd kamery po scenerii") i widać było zalany dom czy coś w tym stylu
(dokładnie pamiętam łóżko), a sama woda była zielonkawego koloru, wszystko znajdowało się pod wodą. Następny fragment
(muszę dodać, że film bądź te fragmenty, o których mówię, były kręcone w mrocznej scenerii, po zmroku, z domieszką
zielonych barw itp.) to kiedy główny bohater stał na parkingu (bodajże szpitala, ale nie jestem pewny) przebrany za kobietę.
Wtedy podjechał do niego chyba radiowóz i kierowca zaproponował bohaterowi (przebranemu za kobietę) podwózkę (z tego
co pamiętam), na co bohater odpowiedział, że ,,czeka na Lucy" (dam sobie rękę uciąć, że dokładnie to odpowiedział).
Pamiętam, że było to kłamstwo. Niestety pamiętam tylko tyle, ale będę dłużnikiem jeśli ktoś znajdzie ten film, ponieważ
obejrzenie go jest dla mnie ważne.