Tak jak wielu innych forumowiczów ja takżę poszukuję filmu. Był to horror, który dawno temu wyemitowała "jedynka" w piątkowy wieczór. Film dotyczył tematyki zombi. Dwóch policjantów prowadziło dochodzenie w tej prawie. Jeden z nich został zabity i także stał sie zombiakiem. Obaj policjancji musieli więc walczyć nie tylko z innymi zombiakami, ale i z czasem gdyż ten zarażony zombiactwem powoli sie rozkładał. Mam nadzieje, ze to wystarczy, aby zindetyfikowac ten film. jakby co ogę podać jeszcze parę szczegółów natury fabularnej. Z góry dziękuję za pomoc.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
ProF_A_N_

http://www.filmweb.pl/Gor%c4%85czka+%c5%9amierci+1988+o+filmie,Film,id=119898

Dokładnie.

Dzięki Tuco za informacje. I nie musiałem stosować metod Angel Eyes'a, aby ją od ciebie wyciągnąć.
P.S. A więc grał w nim treat Wiliams. Właśnie ogladam z nim "śmiertelny rejs", ale do głowy by mi nie przyszło, że on grał w tym filmie.

użytkownik usunięty
ProF_A_N_

Ech, Anielskooki.. stare dzieje :) A jak ładnie wtedy przygrywała obozowa orkiestra...

Ta... . A ty nie narzekałóes na brak apetytu. I mimo tak zacnego poczęstunku jak sałatka nie chciałeś wszystkiego powiedzieć staremu kumplowi.