Szukam filmu który widziałam bardzo dawno. Mało pamiętam...Ale może ktoś kojarzy?! Film opowiada o dziecku- dziewczynka która umiała doprowadzać do śmierci ludzi którzy stawali jej na drodze ale robiła to tylko w głowie a tak się działo w życiu, tak zginęła opiekunka (wypadek samochodowy) która miała piecze nad jej adopcja. Była w rodzinie zastępczej bo chyba jak dobrze pamiętam jej rodzina zginęła w pożarze. I ta dziewczyna chciała zawładnąć ta macocha żeby widziała tylko ja, pamiętam też że ona była w ciąży i że ona chciała żeby ją straciła. Potem pamiętam że pojechali na basen i ta dziewczynka chciała utopić jedno z dzieci tej macochy lub sąsiadów (jakoś tak)... I jedyne co jeszcze pamiętam to, to, że była tam scena z lalka że to dziecko ciąge zakrywalo tej lalce głowę i ta macocha jej tłumaczyła że tak nie wolno bo dziecko musi umieć oddychać i że tak może się udusić. A jej o to chodziło bo sobie wyobrażala to nienarodzone dziecko. Takie tylko szczegóły pamiętam, wiem że to mało i nie wiem czy to było tak dokładnie ale może ktoś coś.... Byłabym baaaardzo wdzięczna bo szukam tego filmu od paru lat.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Marzena_Lazewska

http://www.filmweb.pl/film/Dark+Touch-2013-663974

AGATA2376

Przypomniało mi się jeszcze ze to dziecko po tym miasteczku z tą macocha ciąge chodziło w stroju wróżki (sukienka i skrzydła). Wszyscy z miasteczka uważali ja za odrzutka i nikt jej nie powazal

Marzena_Lazewska

Może Sierota?