Potrzebuje tytułu filmu, który jest bardzo mało popularny i w dodatku znam bardzo niewiele faktów z filmu.
Jest to film francuski (na 99%)
Ma minimum 13 lat bo oglądałem go przed 2001 rokiem (chyba w 1998)
Film w kolorze, na 95% wyszedł po 1970 (patrząc po jakości obrazu oraz urządzeniu domu, samochodach na ulicy) , najbardziej prawdopodobne lata to połowa lat '90.
Początek fabuły (moga być pewne rozbiezności lub nieścisłości gdyż pamiec mogła mnie zawieść)
Dwóch kumpli idąc ulicą napotyka kobietę, która zwichnęła(??) sobie nogę. Nie bardzo może chodzić więc jej pomagają dojśc do domu. Na miejscu kobieta zaprasza ich do środka i częstuje herbatką i ciastem i pozwala odpocząć. Próbuje też uwodzić jednego z nich. To jest tak ze 30-40 pierwszych minut, dalej nie oglądałem. Pierwsze kilka minut dzieje się na ulicy, kolejne ~20-30 minut w mieszkaniu ten kobiety.
Rodzaj filmu podchodził mi pod obyczajowy/romans (bardzo lekko zabarwiony erotycznie). Ale mógł to też być np. dramat bo po 30 minutach mogło się coś zacząć dziać konkretnego.
Szukam od 4 godzin. Przejrzałem około 600 francuskich filmów. Zaczynam wątpić czy był to film francuski czego byłem wcześniej pewien.
To byłoby zbyt piękne, ale sprawdź - Entropy. Nawet jeśli to nie jest to, czego szukasz to czuje, że znalazłam dobry film. Nie, to chyba nie jest to czego szukasz :(