Dlaczego jest tylko możliwość obserwacji dziesięciu powiadomień w powiadomieniach a starsze do których też kiedyś będę chciał wrócić znikają w miarę ukazywania się nowych np. rozmów na temat jakiegoś filmu ze znajomym w którym to temacie podał mi tytuł którym już teraz nie pamiętam to nie mogę odczytać tej wiadomości a raczej powiadomienia bo same znikają z biegiem czasu kiedy to pojawiają się nowe. Wiec pytanie jest takie jak pisałem na początku. DLACZEGO MOŻNA TYLKO W DZIESIĘCIU MOŻLIWOŚCIACH TOCZYĆ ROZMOWĘ LUB OTRZYMYWAĆ POWIADOMIENIE NA PORUSZONY TEMAT A STARSZE ZNIKAJĄ BEZ MOJEJ WIEDZY I BEZ USUNIĘCIA PRZEZE MNIE ???

Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź i wszystkich pozdrawiam ;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
snafii1979

Ponieważ jeżeli obserwujesz dany temat to automatycznie przyjdzie ci powiadomienie jeżeli ktoś napisał w tym temacie, a poza tym jakie 10 powiadomień, ja mam w pamięci z około 2 dni 50 powiadomień, wiec nie wiem skąd wytrzasnąłeś tę liczbę. Poza tym nie ten dział.

snafii1979

Z resztą te tematy co konwersowałeś ze swoimi "znajomymi" masz u siebie w profilu w zakładce "obserwuję".

WujekChu1ek

Dziękuję za odpowiedz i przepraszam za zmianę działu bo przez nieuwagę popełniłem gafę. Własnie jest jakoś czasowo ustawione że te powiadomienia znikają po jakimś czasie tylko, dlaczego? I tu własnie mi nie chodzi o to co ja na forum obserwuje i jaki temat, tylko chodzi mi jak ktoś da komentarz do filmu który ja oceniłem lub skomentowałem. Tam czasem własnie można toczyć rozmowę z kimś na temat tego co sadzi o danej produkcji aż do wyczerpania rozmowy ale nic się tam nie obserwuje bo jak ktoś coś napisze pod moim filmem który oceniałem lub skomentowałem to mi samo pokazuje ile mam nieprzeczytanych powiadomień. Tylko czemu one znikają po pewnym czasie jak się nawarstwią lub upłynie jakiś okres czasu ???

snafii1979

Nie mam pojęcia ale po co mają w sumie się kumulować, jeżeli powiadomienie i tak ci przyjdzie? A co do komentarzy pod "filmem" to automatycznie ci obserwuje czy ktoś ci napisze pod twoim filmem czy ty napiszesz pod czyimś to i tak dostaniesz powiadomienie...

snafii1979

A co do "działu" to nie musisz przepraszać, po prostu na dziale filmweb byś może dostał więcej, bardziej rzetelnych odpowiedzi, ja siedzę tylko na dziale filmy i gry, reszta mnie nie interesuje...

snafii1979

ustaw sobie wysylanie powiadomien na e-mail to ci nic nie zniknie

uncut

Nie zniknie na e-mail a tu zniknie a ja nie lubię mieć skrzynki zapchanej i tam tego szukać, tylko chce mieć to wszystko na filmweb ale widzę ze to jest misja nie do wykonania ale widzę ze wiesz o co mi chodzi i dzięki wam za odpowiedzi. Szacun ale czemu to tak jest to nadal nie wiem. Filmweb sieprzez to zapycha czy co ??? Bo to jest dla mnie dziwne że tak to jest wymyślone.

snafii1979

napisz o tym na forum 'portal filmweb.pl', nawet jak nie dostaniesz odpowiedzi to z doswiadczenia wiem, ze jakis admin to czyta i jak uzna ze masz racje to przy jakiejs aktualizacji portalu moze to wprowadzic

uncut

Dziękuje za odpowiedź i pomoc i serdecznie pozdrawiam.