Napiszę co ja oglądam, w sumie nie spytałeś jaki gatunek polecić :
- Ash vs Evil Dead - kontynuacja Martwego zła - kultowego horroru pomieszanego z dużą dawką humoru.
- Blue Mountain State - komediowy o głupkowatej drużynie footballowej oraz ich kampusie - humor absurdalny. Mi się bardzo podobał. Niedawno w końcu wyszedł film pełnometrażowy, ale jest średni. Ale sam serial świetny szczególnie w gronie znajomych.
- Brickleberry - animowany dla dorosłych - trochę żartów o seksie, o przemocy, o.. hmm o wszystkim :D
- Community - magiczny serial, w pewnych kręgach kultowy - komediowy o grupce studentów w najgorszym koledżu na świecie. Dzieją się tam tak absurdalne rzeczy, że trzeba to zobaczyć.
- Gra o Tron - ...
- Lucifer - Szatan wziął wolne i ma nocny klub w Los Angeles, w dodatku staje się detektywem. Mnóstwo humoru i fajnych tekstów. Sci-fi, komedia, sensacyjny.
- Metalocalypse - animowany o zespole metalowym. Dziwny humor i trochę gore.
- Misfits - jak lubisz superbohaterów, to takich jeszcze nie widziałeś :))
- New Girl - Jess i chłopaki - komediowy o dziewczynie zamieszkującej z nowymi lokatorami. Wszyscy są czubkami.
- Supernatural - Nie z tego świata - kolejny hicior - o braciach, którzy są łowcami i polują na potwory/demony/anioły* niepotrzebne skreślić :)) Świetni bohaterowie, dialogi i przede wszystkim soundtrack i więź braci.
- Pickles - bajka animowana dla dorosłych - niepozorna rodzina ma zwykłego psa, który okazuje się być... diabłem/demonem? Humor niskich lotów, za to duuuużo flaków i krwi.
- Wikingowie - tak samo jak "Tronu" nie muszę chyba tłumaczyć :)
Hmm to raczej wszystko co na razie oglądam/oglądałem i wszystko zasługuje na uwagę :)
dzięki co do wikingów i gra o tron to klasyka zaliczyłem już czekam na dalsze sezony :)) co do pozostałych zapewne coś wybiorę z twej listy
Wikingowie - tak samo jak "Tronu" nie muszę chyba tłumaczyć :) - a, no ja nie bardzo, co to tronu? wiem, wiem dla tych wszystkowiedzących to....! tylko ja nie wiem?? ktoś mi powie?
Polecam (ty jesteś pewnie kobietą, tak mi się wydaje!) nie oglądać seriali. Większość to "ogłupiacze", to coś co niszczy mózg - nawet alkohol i narkotyki tego nie potrafią! Nie oglądaj!!