Kilka dni temu zobaczylam trailers z filmu " Sin City" i stwierdzam
ze film zapowiada sie bardzo dobrze. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje!!!
Może wreszcie doczekamy się bardzo dobrej adaptacji komiksu, być może najlepszej. Film (zwiastun) prezentuje się wyśmienicie i zebrał bardzo dobre recenzje w U.s.A., a Rodriguez zapowiedział dwie kontynuacje, więc również mam nadzieję że się nie rozczaruję.
Masz racje moze to bedzie najlepsza adaptacja komiksu bo inne jakie widzialam to nie zrobily na mnie az takiego duzego wrazenia jak wlasnie zwiastun " Sin City". Pozdrawiam!!!
Ja tez nie wiem czy doczekam ale sprobuje bo jednak zobaczenie filmu w kinie to rewelacja. Pozdrawiam!!!
Z załatwieniem sobie Sin City już teraz nie byłoby chyba najmniejszych problemów, ale akurat ten film najpierw zamierzam obejrzeć w kinie. Pod względem klimatu chyba będzie bił wszystkie dotychczasowe produkcje komiksowe, ale zobaczymy...
Ja takze Hovito zgadzam sie z toba ze lepiej ten film najpierw zobaczyc trzeba w kinie bo jednak kino to kino... lepszy obraz i co najwazniejsze naglosnienie. Ale roznie to bywa... jezeli trailers sie spodoba to potem czlowiek chce jak najszybciej zobaczyc film. Ale postaram sie wytrzymac !!! Pozdrawiam!!!
Zgadzam się całkowicie z Hovito. Na te film chyba warto zaczekać i obejrzeć na wielkim ekranie bo zapowiada się rewelacyjnie :)