Kilka dni temu zobaczylam trailers z filmu " Sin City" i stwierdzam
ze film zapowiada sie bardzo dobrze. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
anyak2

Może wreszcie doczekamy się bardzo dobrej adaptacji komiksu, być może najlepszej. Film (zwiastun) prezentuje się wyśmienicie i zebrał bardzo dobre recenzje w U.s.A., a Rodriguez zapowiedział dwie kontynuacje, więc również mam nadzieję że się nie rozczaruję.

Mejwen

Masz racje moze to bedzie najlepsza adaptacja komiksu bo inne jakie widzialam to nie zrobily na mnie az takiego duzego wrazenia jak wlasnie zwiastun " Sin City". Pozdrawiam!!!

anyak2

no juz go mam i chyba nie doczekam do premiery w polsce i obejrze sobie

krzysiaek

Ja tez nie wiem czy doczekam ale sprobuje bo jednak zobaczenie filmu w kinie to rewelacja. Pozdrawiam!!!

anyak2

Z załatwieniem sobie Sin City już teraz nie byłoby chyba najmniejszych problemów, ale akurat ten film najpierw zamierzam obejrzeć w kinie. Pod względem klimatu chyba będzie bił wszystkie dotychczasowe produkcje komiksowe, ale zobaczymy...

Mejwen

Ja takze Hovito zgadzam sie z toba ze lepiej ten film najpierw zobaczyc trzeba w kinie bo jednak kino to kino... lepszy obraz i co najwazniejsze naglosnienie. Ale roznie to bywa... jezeli trailers sie spodoba to potem czlowiek chce jak najszybciej zobaczyc film. Ale postaram sie wytrzymac !!! Pozdrawiam!!!

użytkownik usunięty
anyak2

Zgadzam się całkowicie z Hovito. Na te film chyba warto zaczekać i obejrzeć na wielkim ekranie bo zapowiada się rewelacyjnie :)

Z toba rowniez sie zgadzam w 100 % ze warto zaczekac!!!

anyak2

trailer świetny, przyznaję, nieźle się zapowiada.... jednakże tak jest zazwyczaj i obysmy się nie rozczarowali