Witam! mam wielki problem i nie wiem czy nawet wy mi jestescie w stanie pomoc..szukam pewnej animacji ktora zostala wydana przed rokiem 1993 czyli moze byc nawet z 1988 itp.. Streszcze krótko akcje..Film zaczyna sie tym ze na pewna planete zagrozona zniszczeniem przylatuje statek kosmiczny i zabiera (chyba) czwórkę dzieciakow..na planecie zostaje ich dziadek..Nie pamietam czemu planeta zostaje zniszczona..ale spox..na statku kosmicznym dzieciaki dostaja pojazdy..wiem ze jeden chlopaczek dostal pojazd z kleszczami, jedna dziewczyna wielkiego kroczacego na 4 nogach mecha i chyba jeden byl z takim wielkim świdrem..Jeden motyw pamietam jak wyladowali na jakiejs planecie i pewna roslina akórat kwitła i do silnikow dostal sie żółty pyl czy coś takiego..Wie ktoś możę o jaki filmek mi chodzi? pamietam ze mialem to na kasecie..i chyba wydawca wtedy byl ITI albo VIsion o.O q nows. Jesli ktos wie to prosze o odpowiedz! z gory dzieks!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ilidan85

Tak jak myslalem :P Nobody can help me T_T

ilidan85

Cos mi swita ale nie moge Ci pomoc, nie wiem czy tego nie widzialem kiedys, a jesli piszesz ze wydawca byl ITI czyVISION to moze napisz do nich maila moze Ci pomoga choc watpie bo albo oleja maila albo nie bede wiedziec o co chodzi ale zawsze trzeba probowac, z drugiej strony uzyj wyszukiwania tu na stronie zaznacz ze szukasz animacji bajek itp z lat tych i tych moze Ci sie uda znalezc w tamtych latach nei bylo tak duzo animacji powodzeniaaaaa

Skoczek_2

dzieki za odpowiedź..na filmwebie juz szukalem i jakos bez skutkó ;/ troche dużo tego ;/ no ale jeszcze sprobuje...dzieki!

ilidan85

siemakno zapewne chodzi o bajkę Jayce and the Wheeled Warriors
czyli dżej i wojownicy fajna była z roku jest hyba 1985 bodajże

tam włąsnie rosliny atakują panete tzw potwory myśli i potem przylatuje kapitan herc i rozpoczyna sie walka serial skłąda sie z 57 epizodów hyba

Seba_23

O koles jestes master!!!! to jest to!!! teraz pamietam :D juz nie bedzie mnie to meczyc :D hehehehe ale wypas :D teraz poszukam gdzies na necie czy ktos to ma i w ogole;] dzieki wielkie ;] czas przypomniec sobie co to bylo ;]

Jeszcze jedna animacja mnie przesladuje ale tego chyba nikt nie skojarzy...bo mam tylko jedna scene.. jak dzieciak ucieka przez miasto na motorku i goni go taka wielka jak budynek kula z okiem na gorze ;] ale na to nawet nie licze ;)

ilidan85

Witam

Niestety pomoc nie potrafie, ale tez tej bajki szukam :), pamietam ze roboty byly wielkimi kulami. Ta bajke Jayce .... rowniez szukalem kilka lat i w koncu znalazlem, teraz tylko musze zalatwic sobie odcinki jakos.
Jak mozesz napisz do mnie na gg: 3346594 lub maila: sleepwalker83@o2.pl