Cześć, pomóżcie mi proszę znaleźć ten film. Pamiętam, że oglądałam go ponad 15 lat temu na TVN.
Akcja dzieje się w Ameryce. Zaczyna się tak, że matka dziewczyny umiera podczas porodu. Później kiedy jest dorosła zapada w śpiączkę spowodowaną epidemią szkarlatyny, a kiedy się budzi okazuje się, że jej ojciec umarł na szkarlatynę (chyba, to mogła być jakaś inna chororba). Jest też tam taki indianin w którym jest zakochana. Jakiś czas później wyjeżdża do Nowego Yorku podczas 2 Wojny Światowej jako dziennikarka/fotograf i przy okazji zakochuje się w facecie. Zostaje ranna na wojnie, jej facet okazuje się żonaty i ją porzuca. Potem chyba ktoś ją na tej wojnie zgwałcił i zachodzi ciążę. Niejestem pewna czy czasem nie urodziła córki i były pokazane też losy tej córki. Bardziej pamiętam początek.
W każdym razie film był chyba w 2 lub 3 częściach to trwał kilka godzin. Włąsciwie to pół dnia, z reklamami, go oglądaliśmy.
Mogłam trochępomieszać fabułę, bo jak pisałam oglądałam go ponad 15 lat temu i nie pamiętam wszytskiego. Między innymi tytułu...
Jeśli ktoś z was wie co to za film to bardzo proszę o pomoc!!!