Film ma akcje na jakimś dzikim zachodzie czy w czymś w tym rodzaju. Facet obrabia jakiś bank (buty miał czerwone od rudy żelaza). Żona wie ze to on bo poznała po tych brudnych butach, On się wypiera tego i nie chce powiedzieć gdzie schował kasę. Ona go później w tym ich domku zabija razem z koleżanka i próbują zatrzeć ślady miksują go w sokowirówce, w wannie go kwasem polewają itp. próbują za wszelka cenę zatrzeć ślady mimo ze cały dom jest we krwi. Na samym końcu babka zabija też swoja koleżankę i ucieka z policjantem i z kasą która była schowana przed domem pod kwiatkami. Babki cały czas pija whisky i pala fajki. Tyle pamiętam.... aaa i film jest w takim stylu Pin up

Z góry dziękuję za pomoc !!!

winopk

http://www.filmweb.pl/film/Bez+tchu-2012-629204

Troublesome

Nie wierzęeeeeeeee....... Jak ja mam Ci podziękować ??
Szukam tego filmu już chyba nawet od ponad pól roku, Za każdym razem jak mi się on przypomniał pisałem po różnych forach ale albo nikt nie odpisywał albo tytuły były blednę.... A tu proszę..... Nie wiem co powiedzieć......
Dzisiaj jak się dopadłem do szukania to już 3 godzinę siedzę i nic, w google wpisywałem już wszystko co możliwe.
Naprawdę z całego serca ogromne dziękiiii....

winopk

Nie ma sprawy. Ostatnio wkręcam się na nowo w amerykańską prowincję południowego-zachodu - więc jestem na bieżąco z takimi filmami. Po za tym, Val Kilmer i Ray Liotta to jedni z moich ulubieńców w tego rodzaju kinie. Reasumując. Nadzieja i wytrwałość popłacają. Miłego oglądania. ;)