Witam wszystkich, proszę o pomoc i z góry dziękuję !
Poszukuje filmu ... gdzie akcja rozgrywa się w samym środku lasu ... jacyś faceci "zapraszają" jakiegoś innego gościa do chatki w lesie, w której znajdują się rozczłonkowane części ciał innych ofiar i uświadamiają go że jest częścią "gry" na śmierć i życie ... gość dostaje czas na ucieczkę ... postanawia pomajstrować przy quadzie jednego z nich (gonią go na quadach) i o ile dobrze pamiętam podpala jakąś szmatkę i wsadza ją do baku w wyniku czego zostaje ranny (śmiertelnie) jeden z łowców ... no i akcja/pościg rozkręcają się na dobre ... nie wiem czy dobrze skojarzyłem wszystkie fakty ... nie wiem też czy nie jest to czasami jakiś film z Seagalem czy po prostu dużo w tamtych czasach oglądałem filmów z jego udziałem ... ale myślę że znawcę tematu na pewno naprowadziłem na właściwy film :)

VampireHunterD

Obstawiałbym to, chociaż nie pamiętam rozczłonkowanych ofiar.: http://www.filmweb.pl/film/Gra+o+prze%C5%BCycie-1994-9892

duraq

Możliwe, że pokręciłem jakieś wątki, albo po prostu źle to opisałem ... chodzi mi bodajże o uciętą dłoń pływającą w słoiku z formaliną ... no i ogólnie było tam więcej tego niż tylko ta dłoń ... oczywiście pamiętam tylko początek filmu i to jak przez mgłę, także nie twierdzę że akurat przytoczyłem fragment z odpowiedniego filmu :)