hej szukam filmu było tam że grupa przyjaciół pojechała gdzies na wyjazd i wtedy zepsuło im się auto w lesie bo wybiegła chyba sarna i w oddali był jakiś człowiek którego nie zobaczyli albo zobacyzli i krzyczeli ale on nie odpowiadał i było pare osoób rannych więc tylko dwie poszły w srodek lasu i znaleźli tam dom, domku był aparat zrobili sobie zdjęcie i ten kto był na zdjęciu zginął pozniej wrócili z powrotem bo ktos tam wpadł w pułapke niedzwiedzia pod koniec jeden chciał uciec motocyklem był przy jakiś skałach ale się nie udało więc chciał przeskoczyć skały ale była jakaś bariera której nie dało się przeskoczyć, jak doszli do auta to chyba wtedy zabrali tego rannego do domku i dalej robili zdjęcia więc kazdy po kolei ginął, gineli tak że z ziemi wychodził chyba jakiś zmutowany człolwiek i ich zabijał tego kto był na zdjęciu

jakub_jakub_19

Weź to przepisz jeszcze raz ale tym razem po polsku.
ps
Pomieszałeś chyba dwa filmy bo np. scena z motocyklem była w "Domie w głębi lasu" ale za to wątku ze zdjęciami tam nie było. 

adamus0101

Tak dziękuję to to, nie wiem skąd wziąłem wątek zabójczego aparatu ale coś mi się kojarzylo ze był tam aparat, dziękuję za pomoc

jakub_jakub_19

A jeszcze był taki film coś podobnego do tego dom w głebi lasu, ale właśnie jak doszli do takeigo domku to był w nim aparat i każdy na zdjęciu ginął wiesz może jaki ma tytuł? wydawało mi się że to Polaroid ale tam akcja działa sie bardziej w lesie

jakub_jakub_19

tu jest wedle twojego opisu..https://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jcza+cisza-2014-727734

jakub_jakub_19

Fotograf, Brandon Davis, dziedziczy po pradziadku, Wentonie, zabytkowy aparat fotograficzny, którym jego zmarły krewny niegdyś robił przynoszące mu sławę zdjęcia pośmiertne. Brandon niezwłocznie przystępuje do testowania aparatu, ufając, że uda mu się osiągnąć podobny efekt, jak jego pradziadek portretując osoby żyjące. Niedługo potem media obiega wiadomość o brutalnym podwójnym morderstwie. Asystentka Davisa, Ivy Monroe, uświadamia sobie, że ofiary były niedawno fotografowane przez Brandona. Tymczasem giną kolejne osoby, którym Davis zrobił zdjęcie za pośrednictwem odziedziczonego aparatu, upewniając się, że urządzenie jest przeklęte.

jakub_jakub_19

dostępny na YouTube, Zabójcza cisza (2014)

jakub_jakub_19

może to? https://www.filmweb.pl/film/U%C5%9Bmiech-2009-513140

janina21

Grupa przyjaciół ze studiów jedzie na wakacje do Maroka . Kiedy jedna z nich gubi aparat, kupuje od tajemniczego mężczyzny w sklepie z pamiątkami aparat natychmiastowy. Jednak aparat zdaje się być przeklęty, ponieważ każda osoba, której zrobiono nim zdjęcie, umiera w tajemniczych okolicznościach. Pozostali członkowie muszą ścigać się z czasem, aby rozszyfrować nadprzyrodzone wskazówki na zdjęciach i się uratować.

jakub_jakub_19

A może "Fatal Images" (1989) ? Zgodnie z opisem jest coś o kamerze lub aparacie. "A crazy serial killer kills himself by sealing his soul in to his camera. Years later a woman buys the camera, and everyone she photographs begins being tracked down and killed by the killers spirit."