Cześć. Taka sprawa, żona chciała obejrzeć film ale pamięta tylko fragmentu i ciężko mi to namierzyć w googlach, może ktoś skojarzy opis. Facet zamyka się z rodziną lub tylko z córką w mieszkaniu w obawie przed promieniowaniem. Okazuje się że jednak promieniowanie szybko się ,,rozwiało", jednak ich mieszkanie i oni wchłonęli go bardzo dużo i rząd nie chce się zgodzić aby mogli oni opuścić swoje mieszkanie.
Coś Wam to mówi? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź .
Trochę się nie zgadza, ale w ostatnich latach już z 30-40 osób szukało czegoś podobnego, i zawsze był to film "Zagłada" z roku 2006.
Leciał kiedyś w TV i zapadł ludziom w pamięć, więc prawdopodobnie jego szukacie...
Nie, to nie ten film. ,,Zagłada" to całkiem spore widowisko, a ten co ja szukam to kojarzy mi się bardziej kameralnie, mało aktorów, cała akcja praktycznie w tym mieszkaniu się dzieje.
Edit: źle przeczytałem daty. Tak masz rację, to o ten film chodzi! Dziękuję bardzo. Ja tytuł skojarzyłem z filmem z 2018 roku.
Nie mam pojęcia z którego roku, raczej obstawiam lata 2010-2025 , kino amerykańskie lub europejskie raczej, bo żona azjatyckich nie ogląda (ja tak i takiej produkcji nie kojarze). Oglądała to parę lat temu, ale konkretnie tez nie wiem.
Już miałem nadzieję, ale żona mówi że to nie to. Nie było chyba tam aż takiej akcji, raczej spokojniejszy film to był.
Nie, to nie to. Ale mam dodatkowe detale, że facet wyłożył cały dom folią(?) bo nie chciał żeby promieniowanie weszło do mieszkania. Finalnie miał już zostać w tym domu bo wojsko nie zgodziło się go wypuścić.