mam problem nie moge nigdzie znalezc filmu tasmy watykanu moze ktos juz ogladal jesli tak to gdzie z gory dzieki
Sorry tamten nie działa ale tu mam
http://filmox.org/view/tasmy-watykanu-hd-the-vatican-tapes-2015-lektor/6Wmuc?ref =livesearch
Dziala dzieki ogladales co myslisz bo ja wiecej sie spodziewalem to nie to co np stary dobry egzorcysta klasyk to klasyk
Jasne pierwsza lepsza czesc ale z tych nowszych w tym klimaie stawiam na Egzorcyzmy Emily Rose a kroluje zdecydowanie pierwszy egzorcysta z 1973 roku Film został oparty na głośnej historii opętania kilkunastoletniego chłopca, które miało miejsce w stanie Iowa w 1949 roku
Zgadzam sie jesli mial bym robic film tego typu nie szukal bym na sile czegos nowego nie wciskal jakiejs skomplikowanej fabuly tylko skupil sie na egzorcyzmie i zeby to wygladalo jak najlepiej jak najbardziej przerazajaco i realistycznie bez jakis tam wybuchow i sztucznych efektow komputerowych jak na Tasmach Watykanu
ogladalem pierwsze cztery odcinki na razie w sumie jeszcze nic sie nie dzialo ale byla jdna dobra nawet scena jak dla tego dzieciaka po nie udanym egzorcyzmie wykreca leb w druga strone zobaczymy co dalej
Obecnosc bedzie straszyc po raz trzeci ciekawe co z tego wyjdze tym razem bez Jamesa Wanego troche lipa moze stracic caly klimat ale zobaczymy
Insidous ogladalem tylko pierwsza czesc, ale pewnie ty gladales wszystkie i co sadzisz dwie pozostale daja rade czy nie?
2 też robił J.Wan i jest w sumie bezpośrednią kontynuacją 1 części.3 część to prequel i zupełnie inna historia(i inny reżyser)za to powiązana z poprzednimi poprzez osobę tej starszej kobiety co wyprowadzała bohatera poza ciało w 1.
Mozliwe ze tak bedzie jak z "Insidous 3" zobaczymy, widze z lubisz ten gatunek ale ja uwielbiam tez starsze produkcje z tego gatunku widziales moze Reanimatror 1985 rezyseria Stuart Gordon niezla jadka polcam
Praktyczne efekty są nie do podrobienia:pierwsze Hellraisery,Split Second,albo chociaż Alien z 1979 r.
Hellraiser mistrzostwo jestem fanem Clivego Barkera pisze swietne opowiadania czytam caly czas chcial bym widziec reakcje ogladaczy w dniu premiery ja go ogladalem pierwszy raz nie wiem nie dawno jakies 6 lat temu i byl swietny i dalej jest naturalnie, pozycja nie do pominiecia dla fanow gatunku
Jesli chodzi o opowiadanie to zajeeebiste jak mowilem Clive pisze moim zdaniem swietnie film juz gorzej ale tez daje rade i nawet pasuje do ksiazki tylko szkoda ze nie byl rezyserem Clive jak w Hellraiser
Nie ogladalem wszystkich czesci tylko 2 albo 3, ile ich bylo? Z tego co pamietam nie bylo szalu ale bym musial sobie obejrzec jeszcze raz nie wiele pamietam
Widzialem piaty odcinek i powiem ci ze nawet nie zly jak na serial, te sceny kolesia w plaszczu i kapeluszu z aktowka w reku kojarza mi sie ze starym egzorcysta jest jeszcze kilka takich podobnych motywow.
Wiesz to serial nie moga tak po prostu wypedzic demona po wyczerpujacej walce musza byc komplikacje i tak dalej pewnie jeszcze z 10 razy beda ja egzorcyzmowac czy co tam albo przejdzie na kogos innego
Nie będę spoilerował ale serial to zamknięty temat.Startujący od września 2 sezon będzie opowiadał już inną historię
wiem ze jestem do tylu bo nie przepadam za serjalami ale nie ma co gadac o fabule skoro nie ogladalem do konca do wrzesnia zdarze obejrzec
nie widzialem i nie czytalem wez znajdz czas na to wszystko hehe ale przeczytam na pewno sprawdze moze mam