Witam. Szukam filmu, który często leciał na HBO jakieś 12-14 lat temu. Byłam za małym knypkiem żeby cokolwiek przevczytać. Pamiętam, że główna bohaterka była otyła(nazwijmy ją X) i miała przyjaciołke, Była scena w filmie, gdzie obie zapraszają dwóch chłopaków do domu i ta X baraszkuje z jedym na poduszce wypełnionej granulatem. Bardzo się przy tym śmieje. W pewnym momencie wychodzi z łazienki jej przyjaciółka i upada( jeśli to istotne to miała kolor włosów czarny), mówi że nie może wstać a ta grubiutka do niej żeby się nie wygłupiała, czy coś w tym stylu, dalej się śmieje i poduszka pęka, granulat si wysypuje.Potem ta jej przyjaciółka jeździła na wózku. Pamiętam że X miała problemy ze znalezieniem chłopak i szukała kogoś, komu mogłaby zapłacić za udawaniem, więc przyszła na basen i w wodzie był bardzo przystojny mężczyzna, który o ile pamięta, był później jej chłopakiem na niby. Pamiętam też scene, kiedy ona siedzi na łóżku, płaczę, a on przynosi jej szklankę wody i ją całuje. Na koniec filmu obie dziewczyny wyjeżdżają z miasta.
Jeśli ktoś wytrwał do końca moich zlepków myśli to dziękuje i proszę o podawanie tyutłów. Film tak zapadł mi w pamięć, że nie daje mi spokoju.