Mam w głowie kilka obrazow z filmu ktorego tytulu nie pamietam. Klimat horroru nieco gotycki. Mgla, jezioro, dziewczyna ktora utonela. Film prawdopodobnie Wloski lub Angielski. Urzekla mnie atmosfera. Pamietam niewiele i prawdopodobnie malo informacji, ale sprobuje. Wszystko dzieje sie w opuszczonej posiadlosci lub malym zamku. Niedaleko jest staw w ktoym utonela kobieta. Wsrod traw. Film szacuje powstal przed 95 rokiem. Moze lata 80te. I tyle konkretu. :(
Eeee pierd***ie...żaden z nich! Ja znalazłam, jak byk pasuje opis
http://www.filmweb.pl/film/Zombiebobry-2014-691923
Ja nie wiem na jakiej bani musiał być reżyser ale ten film to hit nad hitami! Pasuje na każdy nastrój ;)
He he , nie znałem do dopóki nie zaprezentowałaś :D , ale serio chyba na każdy nastrój :D . Oj , co ci ludzie mają w głowach kręcąc coś takiego ;) . Ja chwilowo spada , bo "Droga bez powrotu 2 " na TeWueNie się za chwilę zacznie ;) .
Elo :) .
Dlatego ogląda się filmy na kompie. Tam nie ma reklam a na kupę idziesz kiedy chcesz a nie kiedy jest reklama:P
Hhahahah , no trochę racji masz :D .
Ja to mam jakoś tak , że więcej filmów oglądam w tvku niż w necie . Każdy ma jakieś odpały ;) . Już druga przerwa , ale nie są długie jak zazwyczaj , nie wiem czemu , ale to dobrze ;) .
Masz do tego prawo ;) . Jeden ci*l przecież , komp , to komp . Ja tam wolę tv ;) . No i po filmie , który u mnie ma troszkę naciąganą , ale jednak 7 .
Jezioro sie zgadza ale jesli żeremia maja robić za dwór to chyba nie tędy droga. :) Bobry zombie.._ hehehe