Czy filmweb kasuje oceny po jakimś czasie wystawionych przez użytkownika filmów?Wydaje mi się,że kilka filmów musiałem ponownie ocenić?
Miałem taką sytuację. Ale to bardziej kwestia błędów w systemach Filmweba. Oceń film a następnie odśwież stronę - czynność powtarzaj gdyby się nie zapisywała ocena po odświeżeniu.
Niektórym oceny znikają, innym się nie zapisują (ja miałem ten problem na firefoksie, na EDGE działa normalnie), a u pozostałych wszystko działa bez zarzutu. Taki urok obecnego filmwebu :/
Mi kilka ocen zniknęło chyba z 10 filmów musiałem na nowo oceniać.No zobaczy:)))
Przez lata mnie to nie dotykało, gdy inni narzekali na dziesiątki straconych ocen, natomiast ostatnio już kilkukrotnie znalazłem filmy gdzie mi Filmweb zeżarł ocenę :/
Nie mam pojęcia ile może być takich utraconych pozycji, ale przy moich obecnie ponad 9000 ocen jest to niemożliwe do zliczenia.
Niemniej skoro przypadkiem wpadłem na te "wykasowane" oceny, może być sporo.
Wygląda że albo znów błąd daje o sobie znać, albo ja (i Ty) znaleźliśmy się w grupie którą to tym razem dosięgło.
To reguła na Filmwebie, że błędy i awarie dotykają tylko niektórych użytkowników, w mniejszości.
Choć takie "wyróżnienie" to raczej wątpliwa przyjemność :p