Przed chwilą obejrzałem ten film całkiem niezły gdyby nie konicówka,drarzni mnie to w tego typu filmach,ale pozatym jest oki.Film ten niejest dla ludzi o słabych nerwach,osobiście polecam go oglądnąć

użytkownik usunięty
k_pax

Tez jak najbardziej polecam . Jak widac mozna jeszcze zrobic dobry film bez przekombinowanych efektow specjalnych. Mi tam zakonczenie sie podobalo :)

Mam taki dylemat niewiem jaki z tych dwóch tytułów jest prawdziwy w naszej bazie niema tytułu ani zły skręt ani leśni ludzie chyba że ktoś nadał mu jeszcze inny tytół

użytkownik usunięty
k_pax

ja tez go niedawno oglądałam po prostu zajebicho film nie da sie ukryc jak ci mutanci mordowali zwykłychludzi i ten parking dla samochodów jednego tylko nie wiem dlaczego ten dziadek na stacji gdzie była budka telefoniczna cały czas żył przecierz tym ludziom sie nikt nie wymknął . Odpiszcie czekam :p JOLKA

k_pax

Film jest po prostu lajtowy! Bardzo mi się podobał, ciągle trzymał w napięciu... Oryginalny tytuł: Wrong Turn :]

k_pax

No.. może być :p ... bardziej mi się podobał Cabin Feaver (śmiertelna gorączka) .. ale zakończenie jeszcze gorsze ehhh

mlody_9

Dla mnie to kolejny film z cyklu "Krzyk".Czy ten temat musi być wałkowany.Najwiekszą beke miałem z tego że muszą być w tych filmach super babki żeby jakiś młody koleś zwalił sobie konia.Chcecie dobry film to obejrzyjcie "Evil dead".To wam gały wypadną i szczęki popadają bo ten film jest arcydziełem kina.Znakomite połaczenie komedii z horrorem.Jay

Jay_3

Z tymi panienkami to pewnie masz i rację Jay, ale przypomnij sobie chociażby taki "Piątek 13-go". Tam też było dużo dziewczyn a film dzisiaj uchodzi za jeden z najlepszych horrorów wszechczasów........

k_pax

Mi film też bardzo się podobał. Wnerwia mnie tylko to jak ludzie mówią że to "Zły skręt". Kojarzy mi się od razu z komediami typu "Żółtodzioby" lub "Piątek":) Jeśli już nie pasuje "Droga bez powrotu" to "skręt" zamienić w "zakręt" ;)
Zakończenie dobre jest. Niby odjeżdzają samochodem w stronę zachodu księżyca, napisy końcowe...a tu nagle...film leci dalej:) I tu wielka niespodzianka...he he...nie, no dobre to było;)

k_pax

Kumpel mi opowiadał że jest niezły jednakże ja wciąż mam wrażenie iż jest to film o narkotykach;)