Przed chwilą obejrzałem ten film całkiem niezły gdyby nie konicówka,drarzni mnie to w tego typu filmach,ale pozatym jest oki.Film ten niejest dla ludzi o słabych nerwach,osobiście polecam go oglądnąć
Tez jak najbardziej polecam . Jak widac mozna jeszcze zrobic dobry film bez przekombinowanych efektow specjalnych. Mi tam zakonczenie sie podobalo :)
Mam taki dylemat niewiem jaki z tych dwóch tytułów jest prawdziwy w naszej bazie niema tytułu ani zły skręt ani leśni ludzie chyba że ktoś nadał mu jeszcze inny tytół
ja tez go niedawno oglądałam po prostu zajebicho film nie da sie ukryc jak ci mutanci mordowali zwykłychludzi i ten parking dla samochodów jednego tylko nie wiem dlaczego ten dziadek na stacji gdzie była budka telefoniczna cały czas żył przecierz tym ludziom sie nikt nie wymknął . Odpiszcie czekam :p JOLKA
Film jest po prostu lajtowy! Bardzo mi się podobał, ciągle trzymał w napięciu... Oryginalny tytuł: Wrong Turn :]
No.. może być :p ... bardziej mi się podobał Cabin Feaver (śmiertelna gorączka) .. ale zakończenie jeszcze gorsze ehhh
Dla mnie to kolejny film z cyklu "Krzyk".Czy ten temat musi być wałkowany.Najwiekszą beke miałem z tego że muszą być w tych filmach super babki żeby jakiś młody koleś zwalił sobie konia.Chcecie dobry film to obejrzyjcie "Evil dead".To wam gały wypadną i szczęki popadają bo ten film jest arcydziełem kina.Znakomite połaczenie komedii z horrorem.Jay
Z tymi panienkami to pewnie masz i rację Jay, ale przypomnij sobie chociażby taki "Piątek 13-go". Tam też było dużo dziewczyn a film dzisiaj uchodzi za jeden z najlepszych horrorów wszechczasów........
Mi film też bardzo się podobał. Wnerwia mnie tylko to jak ludzie mówią że to "Zły skręt". Kojarzy mi się od razu z komediami typu "Żółtodzioby" lub "Piątek":) Jeśli już nie pasuje "Droga bez powrotu" to "skręt" zamienić w "zakręt" ;)
Zakończenie dobre jest. Niby odjeżdzają samochodem w stronę zachodu księżyca, napisy końcowe...a tu nagle...film leci dalej:) I tu wielka niespodzianka...he he...nie, no dobre to było;)