jigsaw_4

Moim zdaniem z zadnej!!!! BO FILM to FILM a gra to GRA ...i zaden DOBRY film z tego nie wyjdzie ...teraz co wymyslili z Tekkenem to po prostu mozna tylko wyc do księżyca....ej bo jakas granica chyba jest?? Nie ze wszytskiego mozna zrobic film

jigsaw_4

Moim zdaniem z zadnej!!!! BO FILM to FILM a gra to GRA ...i zaden DOBRY film z tego nie wyjdzie ...teraz co wymyslili z Tekkenem to po prostu mozna tylko wyc do księżyca....ej bo jakas granica chyba jest?? Nie ze wszytskiego mozna zrobic film

depa_billaba

z gry mortal kombat, Resident evil zrobili filmy i są zajebiste więc nie pisz mi że sie nie da

jigsaw_4

A ja myślę, że z : Hitmana albo jakiegoś horroru np. House of dead albo Resident Evil

koshi7

House of dead już jest,Resident też już jest.Czekamy na DOOMa i SILENT HILL.

jigsaw_4

Zajebisty byłby Metal Gear Solid z tym, że sama gra posiada fabułę lepszą i bardziej skomplikowaną od niejednej produkcji filmowej, dlatego byłoby to pójście na łatwiznę. W takim razie stawiam na Halo lub Devil May Cry.

jigsaw_4

"Max Payne", "Hitman", "Fallout", na upartego nawet seria "Baldur's Gate". Trzeb tylko pamiętać, że gra ma być punktem wyjścia, a nie efektem końcowym. Nie może być jak w Tomb Raiderze, czy nieszczęsnym Resident Evil, że fabuła jest szczątkowa, a akcja ogranicza się do przechodzenia od jednej strzelanki do drugiej

jigsaw_4

Naprawde uwazasz ze Resident Evil i phi Mortal Kombat to sa zajebiste filmy.....ufff dziwny system kinowych wartości .....za jakimi jeszcze filmmai przepadasz????? bo mnie to bardzo ciekawi

depa_billaba

Z Syberii tez

Leith

Scream, jeżeli uważasz, że z gry Quake da się zrobić naprawdę dobry film to musisz być wielkim optymistą albo... bardzo kochać tę grę.

La_Pier

Albo.......................... ................. jedno i drugie. Pozdrawiam.

depa_billaba

smakosz, blade, blair witch project, szybcy i wściekli, oraz komedie a ty za jakimi przepadasz ??

jigsaw_4

Z Quake???????Chyba na mózg ci padło.Ta gra nie ma w ogóle fabuły!Zupełnie jak Doom........

jigsaw_4

Sądze,że z GTA SAN ANDREAS zrobiłoby się baaaaardzo dobry film:)

jigsaw_4

Przejżyj sobie:
http://www.imdb.com/List?tv=on&&keywords=based-on-video-game&&heading=19;based-o n-video-game [www.imdb.com/List?tv=on ...]
Są tam dotychczas powstałe filmy i seriale na podstawie gier, a także kilka w trakcie produkcji.

jigsaw_4

The Neverhood- najlepsza przygodówka na świecie. Świetny plastusiowy film by wyszedł.

jigsaw_4

Moim zdaniem filmy na podstawie gier nie są dobre. Lecz mysle że jeżeli zrobić film o grze komputerowej to jakąś przygodówke.Pozdrawiam