Cześć. Powiedzcie mi od czego zależy czy jakiś film lub serial pojawia się na FilmWebie? Wiadomo... Ktoś musi go tu umieścić, ale czy to się dzieje dopiero po polskiej dystrybucji?

Byłem dopiero co w Andorze na wakacjach i przypadkiem trafiłem tam na francuski serial (raczej komediowy), w którym Jean Dujardin wciela się w Diego De La Vegę w średnim wieku zmuszonego do ponownego wcielenia się w Zorro. Obejrzałem 2 odcinki i chciałem kontynuować w Polsce, bo było dość zabawnie, a tu widzę, że po serialu ani śladu. Nawet tutaj nie istnieje.

Popow85x2

Nie, wiele filmów, które nie miały nigdy oficjalnej premiery w Polsce ma stronę na Filmwebie. Z tego co wygooglowałam, serial miał premierę ledwo miesiąc temu, a zanim tutaj coś dodadzą to może minąć i pół roku.

Voltix33

"zanim tutaj coś dodadzą to może minąć i pół roku."- hehe optymista. :D

adamus0101

Hehe, podwójny optymista, teraz to będzie tak rok, a może i z półtora zanim coś nowego dopiszą. Choć nowe seriale są w mniejszej ilości niż filmy, więc może te sześć miesięcy to realna ocena... (?)

Montago

"może te sześć miesięcy to realna ocena" - chyba raczej szesnaście xD

adamus0101

Tak wiem, nie chciałam dołować po prostu. :)

Voltix33

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i optymistyczne prognozy ;)

Voltix33

Nic dodać, nic ująć. Jest wiele filmów, np. czeskich, czechosłowackich czy radzieckich, które mogły nie być w ogóle emitowane w Polsce albo bardzo dawno temu i są kompletnie zapomniane. Temat rzeka :-) Ktoś musi dodać i tyle, a do zatwierdzenia też mija bardzo dużo czasu nieraz.