Witam! Szukam filmu który oglądała juz parę razy i bardzo mi się spodobał.Fabula filmu to ucieczka od uwięzionego przez nią i jej chłopaka innego chłopaka którego duszę widzi jako ducha który ją nachodzi i daje jej oznaki ze jest z nim coraz gorzej ...Ona sama ma wyrzuty sumienia przez co nosi kaptur na glowie a jest przy tym bardzo ładna i w końcu do chodzi do wniosku ze widząc ze jest już prawie nie żywy postanawia mu pomoc w ostatniej chwili przez co sama ucierpiała na tym bo jej chłopak chyba ja postrzelił i teraz ona traci życie i jej dusza przekazuje jemu przytulać się do jego w juz w szpitalu....Proszę pomóżcie mi ...A na końcu filmu jeszcze ten chłopak puszcza chyba latawiec z jej młodszym bratem ku jej pamięci
...A ona sama ma chyba na imię moli...
https://m.filmweb.pl/Niewidzialny luźna myśl...a tak serio totalnie nie kumkam o czym Ty piszesz. Strasznie się to czyta..
Uciekła od uwięzionego przez nią chłopaka i jej chłopaka innego chłopaka, którego duszę widzi jako ducha, który z kolei daje oznaki nachodząc ją, że jest z nim coraz gorzej... Ona nosi kaptur na wyrzuty sumienia, a przy tym jest bardzo ładna, w końcu dochodzi do wniosku, że ten chłopak - duch co jego duszę widzi jest prawie nie żywy i w ostatniej chwili postanawia mu pomóc, przez co sama ucierpiała, bo postrzelił ją ledwo żywy duch, co cierpiała jego dusza nawiedzająca ją, no i ona traci życie, ale jej dusza każe się przytulać do jego(?) w już w szpitalu. No... a na koniec jeszcze ten chłopak puszcza z bratem latawce ku jej pamięci...
Czego tu można nie rozumieć???
;D
No kurde proszę Cię:-P aż taka pijana nie jestem żeby nie złapać:-P po prostu nie ładnie to jest napisane.
Haha dlatego nie skumkałam:-P poezja i ja to dwie przeciwności a nie zawsze się takie przyciągają:-P
Dla mnie tak samo :)
Prawdziwa poezja też jest w moim odczuciu mocno potłuczonym tekstem, ten tutaj jednak bardziej ;p
Z fizyki wiemy, że przeciwności się przyciągają, natomiast z prozy życia, że ciągnie swój do swego :[]
Poezja jest to wymyśł kolesi lub babek którzy byli na mocnym haju:-P
A dwa ile głów tyle interpretacji prozy.
Dajmy na to żuk gnojarz w poezji dla jednych może to być dosłownie robal który taszczy gnój, dla poetów może to być odniesienie do prozy ciężkiego życia. Do czasem ciężkiej monotonnej pracy. A jeszcze inni to oleją. Także nie dla mnie poezja bo to bujdy na resorach ;-):-P
Hehe ja tak zawsze w weekendy a dziś to masakra bo wszystko mnie boli, głowa itd a dalej siedze bo Wujo robi se kolacyjke jak to przystało na niego;-) a lubie patrzeć jak krząta się w kuchni hehe
No i zawsze mi coś dobrego skapnie:-P
Bez fartuszka powiadasz :D
OK, jak kto lubi, czemu nie, ale w kuchni???
Pójść po zimnego browca do lodówy można, lecz pichcić?
Toż to strasznie niebezpieczne, bo jak mu się coś przy siekaniu np. ogórka omsknie, to PAPA... piękne berło! XD
:[]
To była godzina " Ludolfiny " która Cię nawiedziła w związku z tym "duchowym" ( a może "dusznym" ?? :D) pytaniem filmowym :P
Hehe, na trzecią czternaście, że to godzina pi, to z bratem od tylu lat mówimy, że już nie wiem od ilu... ;)
Są takie różne, ale jeszcze lubię 11:11 i 22:22, najlepiej z sekundami odpowiednimi na dodatek :)
Ma człowiek tych swoich "zboczeń", hehe ;D
We wcześniejszym poście opis był bardziej przyziemny ;)
" Szukam filmu o dziewczynie ktora nosi kaputt na glowie żeby się ukryć i ukryć swoje poczucie winy ze więzi ze swoim chłopakiem innego chłopaka która umierający dusze widzi i sumienie bez końca nie daje jej spokoju w końcu mu pomaga przez co sama traci życie i umiera a na koncu filmu jej młodszy brat puszcza latawiec z chłopakiem któremu w końcu uratowała życie oddając swoje. " :P
Tu można wysnuć wniosek, że film jest o dziewczynie chłodzącej w bluzie z kapturem, która ma wyrzuty sumienia, bo ze swym chłopakiem(partnerem) trzymają gdzieś zamkniętego innego młodego mężczyznę (chłopaka) który posiada zdolność widzenia dusz ludzi niedawno zmarłych (albo takich, które opuściły jeszcze ledwo żyjące ciało, jak w "Niewidzialnym").
I tu jest problem kogo Ona ratuje?
1. Swojego boyfrienda, który był umierający, i to jego duszę widział ten uwięziony - medium.
2. Czy właśnie chłopak - medium umierał, a będąc w tym stanie widział dusze innych. I jego wypuszcza i ratuje ?
3. A może przez medium kontaktującr się z jakaś duszą dowiaduje się o innym umierającym chłopaku, i tego nr.3 ratuje?
I w podzięce sama dostaje kulkę :P
Wygląda to na możliwość strzelenia przez tego uwięzionego (medium) który po wypuszczeniu strzela z zemsty/strachu/pomyłki/bycia świrem (przez spotkania z duszami)?
Chyba że według drugiego postu, chłopak przez nich więziony, nie dość że widzi dusze, to sam w postaci astralnej (jako "duch") nawiedza tę zakapturzoną dziewczynę.
I to on już prawie umiera, Ona go wypuszcza i w ten sposób ratuje mu życie.
A strzela jej partner/chłopak za to że tamtego uwolniła (tylko po co go trzymali???).
Choć chyba raczej to medium strzela.
A Ona też posiada umiejętność nawiedzenia kogoś swoją "duszą", i jako "duch" każe swojemu partnerowi przytulać się do medium ? Ma to być taka astralna homo love? :P
Albo jej dusza przytula się do ciała (duszy) tego uratowanego medium?
A na końcu któryś chłopak puszcza latawiec - pewnie ten medium morderca który ją zabił, a Ona i tak się do niego wciąż tuli :P
Tylko młodszy brat nie jest określony - jest Jego, Jej, a może to kolejny duch... :D
Hmm, interpretacji wszystkiego może być wiele... :P
Są kolejni chętni napisać swoją wersję scenariusza o co chodziło w tym filmie?
Proszę się nie krępować, najlepsze prace wyślemy do HolyŁudu i zwyciężcy zostanie tam nakręcony międzynarodowy hit :P
A może ten "film" przyśnił się tylko autorce pytania? :D
Ach, brakowało ostatnio dobrego postu do naszego "spamowania" :P :D
Szukam bardzo fajnego filmu ale pamiętam z niego taki naistotniejszy myślę że szczegół....Film ten opowiada historię murzynów siedzących w więzieniu .A wraz z nimi siedzącego albo odwiedzającego ich małego chłopca myślę że wieku tak 11 lat max .Nawiązującego bliski kontakt z jednym z osadzonych uczy go podać Ci czytać a chłopiec chyba sam jest czarno skóry....Błagam pomóżcie i Drugi film jakiego szukam opowiada historię 3 osób.. nie znajomych się....Nastolatka który pokazuje swoje ciało w Internecie w celach zarobkowych i ambitnej dziennikarze starajacej się nagłośnić problemy tego typu , dzieci ulicy ze tak powiem .Drugi to historia chłopaka który szuka swojej tożsamości w wieku dorastania przez co skręcaja go znajomi ze szkoły w sms-owy flirt z pseudo dziewczyna A tak na prawdę warto dawaj chłopcy uczenszczajacy do tej samej szkoły nawet nie znajomi ale powiedzmy że znajomi co pociąga za sobą całą lawinę nieszczęść i powoduje że chłopak targa się na swoje życie na szczęście żyje Tylko w śpiączce co wiadomo przeżywa całą jego rodzina mogłabym pisać ale to taka wskazówka mysle ze istotnie opisana .kolejna historia to para która daje się naciągnąć finansowo przez swoje problemy emocjonalne związane z utratą dziecka .Przez co kryzys finasowy w brew pozora zbliża ich ponownie do siebie...Sorry sa zexsoba te osoby powiazane przez rolę byłego policjanta A obecnego detektywa...
Napisałam tez ogólnikowo bo to juz nic i tak nie zmieni obie wiemy o jaki film nam chodziło wiec twoja pomoc była przydatna to wystarczy się cieszyć heheheeee
Dzisiaj mam chyba zły dzień:-P czyli o ten film Ci chodziło? Jest też wersja skandynawska:-) te wyrzuty sumienia jakoś mnie takto naprowadziły bo nic innego do głowy by mi nie przyszło. A Ty to facet czy kobieta bo raz piszesz obie a raz ze widziałeś:-P
Pisze z błędami bo pisze szybko i nie zwracam uwagi na to jak pisze ....I słownik mam dupny ....Ale wielkie d....
P.S.
Ninka: Wy się wybieracie na te oflajny?
Bo jeśli yes, to coś Ci powiem na prv.
Albo od razu Ci powiem :)
Nie kumasz ale skumałas o jaki film może mi chodzić wielkie dzięki ja szukał Matki bo pamiętałem jak wyglądała choć też nie pamiętałem jej Imienia czy nazwiska ale myślę że udało by mi się dojść do tego co to za aktorka a później to już tylko pestka .I kurcze nie pamiętałem szczegółów wiem ze chodziło o chłopaka którego para glownych bohaterow wiedział w jakimś kanale przy czym z tego uqiezionego chlopca uchodził o życie i ta dziewczynę targały ambiwalente uczucia bo gdyby mu pomogła zaszkodziła by tym samym sobie ale i tak podejmuje takie wyzwanie i ryzyko gdyż dusza tego wiezionego chłopaka imienia nie znam nie daje jej spokoju o tym zapomnieć przez co decyduje się na ostateczny krok uwolnienia go i co nie kończy się daniel pomyślnie z hepy endem.dziewczyna zostakej postrzelina przez swohego chlopaka ktory usiluje jej przeszkodzić w uwolnieniu go bo zdaje sobie sprawde ze pujda za to siedziec jednak jej juz jest wsyskto jedno w momecie kiedy jej facet ja postrzela bedac gotowy ja zabic co za razem jutwierdza ja w przekonaniu o tym ze zrobili zle i ze on posunie sie do wszystkiego żeby tylko nie ponieść konsekfensci swoich czynow ....Ona cierpi psychicznie przez cały ten widzi ducha tego chłopaka który nie daje jej spokoju i próbując wpłyną na jej następujące decyzję uratowania go jeszcze żyjącego ....dziewczyna zakłada maskę nosi bez końca bluzę z kapturem na glowie próbują emocjonalnie zapomnieć jeśli można to tak nazwać a w całej tej sprawie dziedzinie o to ze oni chyba na początku go okradli na narkotyki chyba jak dobrze pamidtam później go uwięzili.... I pamiętam to ze on zostaje przy jej pomocy przez nią i policję wyciagnie i uratowany ale teraz jej dusza odchodzi w szpitalu do którego oboje z zaistniałych okolicznościach trafili dziewczyna o imieniu Moli ba tyle co jeszcze pamiętam w tula się do niego na łóżku szpitalnym i umiera w jego ramipnach ...A jeszcze na końcu hej brat z tym uratowany chłopakiem puszczają latawiec z jej imieniem albo ku jej pamięci na tyle co sobie przypominam.Pozdrawiam wielkie dzięki hip hop ....
Szukam bardzo fajnego filmu ale pamiętam z niego taki naistotniejszy myślę że szczegół....Film ten opowiada historię murzynów siedzących w więzieniu .A wraz z nimi siedzącego albo odwiedzającego ich małego chłopca myślę że wieku tak 11 lat max .Nawiązującego bliski kontakt z jednym z osadzonych uczy go podać Ci czytać a chłopiec chyba sam jest czarno skóry....Błagam pomóżcie i Drugi film jakiego szukam opowiada historię 3 osób.. nie znajomych się....Nastolatka który pokazuje swoje ciało w Internecie w celach zarobkowych i ambitnej dziennikarze starajacej się nagłośnić problemy tego typu , dzieci ulicy ze tak powiem .Drugi to historia chłopaka który szuka swojej tożsamości w wieku dorastania przez co skręcaja go znajomi ze szkoły w sms-owy flirt z pseudo dziewczyna A tak na prawdę warto dawaj chłopcy uczenszczajacy do tej samej szkoły nawet nie znajomi ale powiedzmy że znajomi co pociąga za sobą całą lawinę nieszczęść i powoduje że chłopak targa się na swoje życie na szczęście żyje Tylko w śpiączce co wiadomo przeżywa całą jego rodzina mogłabym pisać ale to taka wskazówka mysle ze istotnie opisana .kolejna historia to para która daje się naciągnąć finansowo przez swoje problemy emocjonalne związane z utratą dziecka .Przez co kryzys finasowy w brew pozora zbliża ich ponownie do siebie...Sorry sa zexsoba te osoby powiazane przez rolę byłego policjanta A obecnego detektywa...