Cześć społeczności,
Jest taka sprawa....
Dawno temu oglądałem taki film, i nie pamiętam ani tytułu, ani reżysera, ani aktorów,
Krótko o fabule:
Pewna rodzina, która m in co roku wyjeżdżała na wakacje, w jednym roku nie mogła, nie mieli pieniądzy,
Wstydzili się tego,
Więc zdecydowali się na pozorowanie wyjazdu,
W tym celu na tydzień czy dwa, schowali się w swoim domu, udając że ich nie ma, że wyjechali,
Niestety, jak to bywa, nie wszystko szło zgodnie z planem....
Może znacie tytuł ??
Lub cokolwiek ??
z opisu to był lata temu jeden z odcinków Ukryta prawda lub Trudne sprawy, gdzie rodzina nie mając kasy, udaje się do piwnicy, jednak wpierw ojciec przygotował i wyposażył piwnicę w wodę itp. Chyba że jest i taki film? z jakich lat może być? kiedy oglądany?
Oj nie, dziękuję za podpowiedź ale opis zupełnie nie pasuje, tam chodziło o całą rodzinę wraz z dziadkami etc
Opis filmu Mari del sud
Pewien biznesmen planuje wyjechać na rodzinne wakacje na jedną z wysp Pacyfiku, gdy odkrywa, że jego rywal opróżnił mu konto bankowe. Aby zachować twarz, mężczyzna wraz z rodziną zaszywa się w domu, udając, że mimo wszystko ich wyjazd doszedł do skutku. Okazuje się jednak, że nie łatwo jest całkowicie ukryć się przed światem zewnętrznym.
Całego filmu na Tube nie znalazłem ale wydaje mi się że to może być ten film, po raz kolejny dziękuję za pomoc :)