Kiedys oglądałam taki film o dwóch dzioewczynach/bliźniaczkach, których rodzice "podzielili" się nimi-tata wział jedną ,a mama drugą i teraz one spotkały się na jakimś obozie i chcąc połączyć znowu swoich rodziców zamieniają się rolami. No i problem w tym ,ze nie pamiętam co to był za film-ani tytułu,ani kto tam grał, ani nawet roku produkcji nie pamietam.POMÓRZCIE!!!

themoose

To był film z bliżniaczkami Olsen, a tytuł znajdź sobie już sam po opisach filmów... mnie się nie chce tego robić bo tytuł mi chwilowo uciekł z głowy.

themoose

Może to "Czy to Ty, czy to Ja", ale najlepiej sam poszukaj po opisach.

WISKI

"Czy to Ty Czy To Ja" pasuje po części do opisu, ale one tam nie były spokrewione..
bardziej pasuje do tego opisu film :"Nie wierzcie bliźniaczkom".

themoose

To jest zdecydowanie film "Nie wierzcie bliżniaczkom" wiem bo kiedys oglądałem. Gra tam Lindsay Lohan =D

varixx

No właśnie nie! rzaden z nich! Bo zapomnialam powiedziec ze film jest dosc stary!!! Oglądałam go jakoś 10 lat temu!!! Z takimi rudymi chyba dziewczynami był i potem była druga część jak one urosły i jedna z nich związała się z gościem który miał już coorki-trojaczki ;)) z inną babką i takie takie....no i nie wiem co to było...;((

themoose

AAAA znalazłam!!! Ten film z Lohan to nowa wersja tamtego mojego!!! Ale dzieki za podpowiedz bo dzieki temu ten mooj znalazlam a nazywa się "Rodzice miejcie się na baczności"z roku 1961. Dzieki za pomoc