Kiedys oglądałam taki film o dwóch dzioewczynach/bliźniaczkach, których rodzice "podzielili" się nimi-tata wział jedną ,a mama drugą i teraz one spotkały się na jakimś obozie i chcąc połączyć znowu swoich rodziców zamieniają się rolami. No i problem w tym ,ze nie pamiętam co to był za film-ani tytułu,ani kto tam grał, ani nawet roku produkcji nie pamietam.POMÓRZCIE!!!
To był film z bliżniaczkami Olsen, a tytuł znajdź sobie już sam po opisach filmów... mnie się nie chce tego robić bo tytuł mi chwilowo uciekł z głowy.
"Czy to Ty Czy To Ja" pasuje po części do opisu, ale one tam nie były spokrewione..
bardziej pasuje do tego opisu film :"Nie wierzcie bliźniaczkom".
To jest zdecydowanie film "Nie wierzcie bliżniaczkom" wiem bo kiedys oglądałem. Gra tam Lindsay Lohan =D
No właśnie nie! rzaden z nich! Bo zapomnialam powiedziec ze film jest dosc stary!!! Oglądałam go jakoś 10 lat temu!!! Z takimi rudymi chyba dziewczynami był i potem była druga część jak one urosły i jedna z nich związała się z gościem który miał już coorki-trojaczki ;)) z inną babką i takie takie....no i nie wiem co to było...;((