Kiedys oglądałam taki film o dwóch dzioewczynach/bliźniaczkach, których rodzice "podzielili" się nimi-tata wział jedną ,a mama drugą i teraz one spotkały się na jakimś obozie i chcąc połączyć znowu swoich rodziców zamieniają się rolami. No i problem w tym ,ze nie pamiętam co to był za film-ani tytułu,ani kto tam grał, ani nawet roku produkcji nie pamietam.POMÓRZCIE!!!
hmmm moge CI pomoc ale musisz powiedziec jak wyglafal ten film....bo sa 2;/ w jednym glowne role zagraly blizniaczki Olsen ....a w drugim 2 role zagrała młoda Lindsay Lohan:) zaarz sie dowiem co to za filmy byly tylko odpisz prosze o jaka wersje CI chodzi albo opisz cos wiecej z filmu:)
Chodzi na pewno o "Nie wierzcie bliźniaczkom"...
W "Czy to ty, czy to ja?" bohaterkami były sobowtóry, a nie bliżniaczki. Nie było też mamy i taty. Jedna z Olsenek była sierotą:)
no dobra juz wiem:P musialam sie upewnic czy to te tytuly o jakich mysle....no wiec pierwszy film - nie wierzcie blizniaczkom- to jest ten z lindsay lohan....i to bylo tak ze one 2 byly siosrtami blizniaczkami ale ich rodzice sie rozstali jak one byly male i potem sie spotykaja na jakims tam obozie bo odsiaduja razem kare w starej chalupie....a potem jak sie dowiaduja ze sa siostrami to sie zamieniaja rolami i takie tam bajery..........a ten 2 film - to jest taki ze jedna dziewczynka jest z sierocinca a druga ma takiego bogatego ojca no i jakos nie wiem do konca jak to bylo ale one tez byly na obozie i chyba tez sie zamienily i staraly sie zeswatac tego ojca i opiekunke chyba z sierocinca:) mam nadzieje ze o ktorys z tych filmow Ci chcocilo:) pzdr