ekhm jestem tu nowy :D i niewiem jescze jak dodawac nowe filmy do bazy danych, ktos mi pomoże?? :P

Hiroto

Musisz kliknąć na "katalog" a następnie pod współtworzonymi filmami (na dole strony) klikasz na "dodaj nowy". Ot cała filozofia :)

Agnes

Ja jestem ślepy i nie iwdze tego dodaj nowy

m4niek

to wybierz sie do okulisty, a nie pisz bzdur

m4niek

Dobra spróbujmy jeszcze raz :), gdu klikniesz na "katalog" w lewym dolnym rogu masz współtworzone filmy, jest tam lista ostatnio dodanych informacji. Pod tą listą znajdują się dwa linki: "jak dodawać informacje" i właśnie "dodaj nowy" - na który musisz kliknąć. Rozjaśniło się trochę? (oby)

m4niek

Dobra spróbujmy jeszcze raz :), gdu klikniesz na "katalog" w lewym dolnym rogu masz współtworzone filmy, jest tam lista ostatnio dodanych informacji. Pod tą listą znajdują się dwa linki: "jak dodawać informacje" i właśnie "dodaj nowy" - na który musisz kliknąć. Rozjaśniło się trochę? (oby)

Hiroto

Już widze przepraszam za pisane pierdoły!!!Dodałem kilka tytułów jeszcze takie pytanie..Ile się czeka na akceptacje????

Hiroto

też mnie to zastanawai, dodałem film wczoraj i niewiem ile powinieem czekać:P ktoś nam powie / ?? :-)

użytkownik usunięty
Hiroto

z tego co przeczytalam na czyims blogu (juz nie pamietam kogo to byl blog) czas weryfikacji trwa do 4 tygodni ;