ekhm jestem tu nowy :D i niewiem jescze jak dodawac nowe filmy do bazy danych, ktos mi pomoże?? :P
Musisz kliknąć na "katalog" a następnie pod współtworzonymi filmami (na dole strony) klikasz na "dodaj nowy". Ot cała filozofia :)
Dobra spróbujmy jeszcze raz :), gdu klikniesz na "katalog" w lewym dolnym rogu masz współtworzone filmy, jest tam lista ostatnio dodanych informacji. Pod tą listą znajdują się dwa linki: "jak dodawać informacje" i właśnie "dodaj nowy" - na który musisz kliknąć. Rozjaśniło się trochę? (oby)
Dobra spróbujmy jeszcze raz :), gdu klikniesz na "katalog" w lewym dolnym rogu masz współtworzone filmy, jest tam lista ostatnio dodanych informacji. Pod tą listą znajdują się dwa linki: "jak dodawać informacje" i właśnie "dodaj nowy" - na który musisz kliknąć. Rozjaśniło się trochę? (oby)
Już widze przepraszam za pisane pierdoły!!!Dodałem kilka tytułów jeszcze takie pytanie..Ile się czeka na akceptacje????
też mnie to zastanawai, dodałem film wczoraj i niewiem ile powinieem czekać:P ktoś nam powie / ?? :-)