wiec ogladalem kiedys film. opowiada o sluzacym na jachcie ktory zostawia swoja dziewczyne. Ona jest szamanka i chyba zaszla z nim w ciaze. wiec opuszcza ja. od tego czasu ta jego byla dziewczyna probuje go zabic poprzez czary.
w tym samym czasie w podroz wybiera sie 2 malzenstwa. ten chlopak ktory zostawil dziewczyne jest sluzacym. no i podoba mu sie zona jednego z facetow. i w pewnym momencie kloci sie z kims tam, rzuca scierke na palnik gazowy i wybucha pozar. i ewakuuja sie wszyscy. i ten sluzacy znajduje sie na plazy wlasnie z ta dziewczyna (zona jednego z kolesi)
po pewnym czasie znajduja meza tej dziewczyny, jest poraniony, no w kazdym razie zdrowieje. po pewnym czasie wybiera sie do wody zeby zlowic jakies ryby. a na plazy zostaje ten sluzacy z jego zona. no i kochaja sie. gdy wraca z wody jej maz, poznaje ze go zdradzila i wywleka ja z chatki za wlosy i prowadzi do tego goscia. no i od tej pory ona jest z nim. w pewnym momencie jej maz wyciaga z oceanu lodke, para kochankow postanawia mu ja ukrasc, udalo sie, ale lodka specjalnie byla uszkodzona, zeby nie mogli za daleko odplynac. wiec wracaja a w tym momencie maz probuje zabic tego sluzacego. nie udaje mu sie to na plazy, ale potem za sprawa czarow bylej dziewczyny, sluzacy nakluwa sie na wlocznie. malzenstwo zostaje samo. ale kiedy maz jest w wodzie i lowi ryby, jego zona zauwaza statek i odplywa na nim zostawiajac swojego meza na wyspie.
bardzo prosze o pomoc :D ;]