Witam, szukam filmu, starego. Niestety nie pamietam duzo szczegolow, ale napewno widzialem go w telewizji, to po pierwsze. Po drugie akcja filmu dziala sie w jednym miejscu, bylo to cos w rodzaju zamku, moze dwoch wiez lub budynkow, byly one polaczone mostem. W jednej wiezy byli wikingowie lub rycerze a w drugim kosmici lub ludzie z przyszlosci. Naprawde nie pamietam dobrze fabuly, ogladalem ten film bedac dzieckiem, ale kojaze ze bylo to cos w stylu, ze ci rycerze zostali przeniesieni do jednej z woez w celu badan lub przez przypadek, i probowali dowiedziec sie co jest grane, zas tamci drudzy bali sie ich i cos wymknelo sie z pod kontroli. To byla chyba komedia lub film z lekkim zabarwieniem komediowym, i chyba gral tam tez ktos z Monty Pothona chociaz nie jestem pewien. Mam nadzieje ze komus uda sie rozwiazac ta zagadke i domysli sie o co mi chodzi, poniewaz ostatnio czesto mysle o tym filmie a nie moge sobie przypomniec jego tytulu. Pozdrawiam.

rezuko

może Podniebna krucjata(1994)

entregado66

Tak zdaje mi sie, ze to jest ten film, dziekuje Ci bracie bardzo, dluugo szukalem tego filmu. :)