witam, mam gużą prosbę do ludków, którzy posiadaja dokładną recenzję takich filmów jak:"Ostatni Samuraj","Krzyżacy","Władca pierścieni-Powrót króla","Potop" i "Troja" żeby podesłali mi to na maila-pulowiec@o2.pl.Jest mi to potrzebne do pracy maturalnej.Mój piękny temat to "Sceny batalistyczne ukazane w literaturze, malarstwie i filmie...." myśle,że ciekawy ale trudny,stąd moja prośba:)Byłabym przeogromniaście wdzieczna.Pozdrawiam:D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
pulowiec

A samemu to nie łaska pomyśleć? Temat samograj, nic tylko pisać... Normalnie wstyd mi za tych dzisiejszych maturzystów, Giertych popełnił błąd z ta amnestią.

użytkownik usunięty
pulowiec

Patrząc na zupełnie "łysy" profil domyślam się, że konto założyłaś tylko po to żeby o to zapytać. Normalnie ręce opadają

dzieki za odpowiedz.....doprawdy,wielka pomoc...:/

użytkownik usunięty
pulowiec

Czego oczekujesz po "prosbie do ludków, którzy posiadaja dokładną recenzję takich filmów" , nawet nie będę się nabijał pytając czy może być niedokładna.

pulowiec

Wybacz, ale taka jest prawda. Chcesz pisać maturę, a nie potrafisz sama przeanalizować prostego tematu.

pulowiec

Przyłączam sie do przedmówców, miałem ten temat na maturze i trochę musiałem w niego włożyć pracy, przeczytałem przy okazji kilka świetnych książek, a ty liczysz że same recenzje filmów Ci wystarcza i najlepiej żeby Ci ktoś je jeszcze podrzucił, ale nie ma tak dobrze na szczęście...

wloczykij6

Tamat "ciekawy ale trudny"

czy wy sobie ich sami nie wybieracie? Trzeba było wybrać coś prostszego :P