witam, mam gużą prosbę do ludków, którzy posiadaja dokładną recenzję takich filmów jak:"Ostatni Samuraj","Krzyżacy","Władca pierścieni-Powrót króla","Potop" i "Troja" żeby podesłali mi to na maila-pulowiec@o2.pl.Jest mi to potrzebne do pracy maturalnej.Mój piękny temat to "Sceny batalistyczne ukazane w literaturze, malarstwie i filmie...." myśle,że ciekawy ale trudny,stąd moja prośba:)Byłabym przeogromniaście wdzieczna.Pozdrawiam:D
A samemu to nie łaska pomyśleć? Temat samograj, nic tylko pisać... Normalnie wstyd mi za tych dzisiejszych maturzystów, Giertych popełnił błąd z ta amnestią.
Patrząc na zupełnie "łysy" profil domyślam się, że konto założyłaś tylko po to żeby o to zapytać. Normalnie ręce opadają
Czego oczekujesz po "prosbie do ludków, którzy posiadaja dokładną recenzję takich filmów" , nawet nie będę się nabijał pytając czy może być niedokładna.
Wybacz, ale taka jest prawda. Chcesz pisać maturę, a nie potrafisz sama przeanalizować prostego tematu.
Przyłączam sie do przedmówców, miałem ten temat na maturze i trochę musiałem w niego włożyć pracy, przeczytałem przy okazji kilka świetnych książek, a ty liczysz że same recenzje filmów Ci wystarcza i najlepiej żeby Ci ktoś je jeszcze podrzucił, ale nie ma tak dobrze na szczęście...