pamietam tylko poczatek filmu,jakas dziewczyna stala w lazience i pojawil sie pająk na podlodze,a za kilka sekund następne
pisal pan,ze mial videoteke,czy spotkal pan pirata z wypozyczlani demoniczny wiatr taka okladna byla z demonem? oraz film demony 1 z 1985?
a ja slyszalem ze na niektorych wypozyczalniach byly filmy spod lady,np demoniczny wiatr byl z okladna demona,byli ludzie,ktorzy widzieli to
tu gdzie ja mieszka byla kiedys najwieksza gielda kaset vhs w Polsce,pozniej plyt dvd,ale teraz juz nikt tam nie sprzedaje filmow,przestalo sie oplacac,zostala jedynie gielda ciuchow,ktorz utrzymala sie do tej pory przez wiele lat,tam byli tacy,ktorzy handlowali vhs-ami-faktycznie,przejde sie tam,moze cos trafie(w co watpie)
Też dawno nie widziałem by ktoś sprzedawał kasety VHS.
Teraz to prędzej rozkładają się z kradzionym sprzętem (telefonami, laptopami i tym podobnym).
nie wiem czy teraz oplaca sie krasc laptopy i telefony,ktore obecnie sa juz tanie,a dobre telefony mozna w salonie po 1zl dostac przy podpisaniu umowy na 24 miesiace
https://www.olx.pl/oferta/wielki-zestaw-kaset-filmy-vhs-350-sztuk-po-wypozyczaln i-darmowa-wysylk-CID751-IDwFl7b.html#4f76b9381f;promoted
Zadzwoń i zapytaj.