hej szukam filmu pamiętam tylko ze tak zaczołem oglądam po 30 minucie był jakis gość na takim placu na takim piasku i tam były samochody i taki dziadek tam siedział i przyszedł do niego ten gość ten stary chciał wody ten mu nie dał i poszedł do domu w nocy jak spał z zoną wstał i powiedział ze musi cos zrobic poszedł do tego dziadka z wodą tylko ze tego dziadka nie było a z górki zaczoł go gonić jakis samochod ten uciekał dalej tylko pamiętam ze był jakis gość psychol niczego sie nie bał chciał zabić tego co z tą wodą poszedł i on go ścigał przez te reszte filmu był na jakiś domkach gdzie tamten sie ukrywał pamiętam ze przerobił strzelbe załozył jej tłumnik wybił wszystkich z tych domków aż na końcu go zabił pamiętam ze chciał tez zabic jego zone ale niewiem czy to zrobił no i ten psychol miał jeszcze noge rozwaloną to jeszcze scena zanim go zabił wszedł do wany miał cały rozwaloną az dał sb kilka zastrzyków i zszył no i na sam koniec filmu (ten psychol ) miał wypadek ale niewiem dalej dzięki jak ktos bedzie wiedział ps : wiem ze nagryzmoliłem ale pisałem co zapamiętałem z góry dzięki

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa