szukam filmu azjatyckie kino akcji , kryminał , dramat, fabula pokrece cos moze ale trudno , główny bohater msci sie za zabojstwo brata swojego lekko upośledzonego który ginie z rak innego zabójcy, brat ginie w opuszczonej karuzeli na placu zabaw gdzie zabrał , czy to porwal nie w celu zrobienia krzywdy jakas kobietę, podczas gdy ten zabójca odnajduje ich zabiera kobietę i zabija brata, główny bohater udaje sie w poscig , na koncu jest scena walki pomiędzy nimi komisariat czy to parking , bo dopada go na szybie samochodu i mocno ranny dusi chcąc zabic, tamten podjudza go aby to zrobil lecz do tego nie dochodzi , pojawia sie policja i kończy sie
ps poczatkowa akcja filmu , jest w szpitalu główny własnie bohater jest ranny bardzo i lezy podpiety pod aparature , inna osoba pomaga mu opuuscic szpital wywozac go na parking gdzie tamten uwalnia sie z lozka z kajdanek dusi policjanta i ucieka nie wiem jaka byla umowa miedzy tymi 2 osobami, byc moze to zarys z innego filmu akcji , jesli tak prosze o oba tytula , bardzo mi zależy , gdyż czesto oglądam takie kino akcji z tytulami oryginalnymi potem ciężko mi sobie odnaleźć je ,