Mam dosyć nietypową prośbę. Chciałabym zobaczyć film japoński, ale musi być bezkrwawy i niemetafizyczny (bardzo szeroko pojęte). Czy taki w ogóle istnieje????
Jaki film zrobił na was takie wrażenie, że pomyśleliście sobie szkoda, że ja nie jestem jego cząstką??Jaki film sprawił, że chcieliście być bohaterką lub bohaterem i przeżywać wszystkie emocje zamiast nich... tu mozecie sie wypowiedziec...
Bardzo ciekawią mnie gusta i sposób myślenia Polaków. A właśnie sposób myślenia oddaja filmy jakie oglądacie. A więc jakie rodzaje z nich najbardziej lubicie? Sc, dramaty, komedie ,romantyczne? Jestem naprawdę bardzo ciekawa, bo ja osobiście wole dramaty oddają głębie, opowiadją o życiu i zawsze można się czegoś...
Mnie osobiście kilka z nich się podoba np. młodzieżowe horrory. Czasami to jest kwestia sympatii do któregoś z aktorów, czasami miejsca akcji, a czasami jest to tak debilny film, że aż śmieszny. Ostatnio nawet na Ale kino jest puszczany dok. "50 najgorszych filmów świata". A jak wy myślicie.
Wpiszcie swojego ulubionego bohatera filmów grozy. Moim faworytem jest Jason, Mike Mayers i Kruger też nie są źli.
Bo chyba od conajmniej 2 lat nic o tym nie słyszałem. Gdzie grają teraz Pazura, Linda, Stuhr, Gajos, Englert, Kondrat, Zborowski, Kowalewski, Pokora, Rewiński, Zamachowski, Fronczewski....
W Mozambiku?
Przez parę ostatnich lat ekranizowali polskie nowele i inne trylogie i chyba pomysły i kasa się skończyła. A ja...
Witam wszystkich mam prosbe zna moze ktos jakies fajne filmy z udzialem afro amerykanow . Chodzi mi o filmy w stylu Chlopakow z przedmiescia . Choc nie koniecznie . Mogly by byc filmy o calej kulturze czarnych amerykanow . Z gory dzieki i mam prosbe o szybkom odpowiedz gdyz obiecalem bratu ze mu cos zalatwie z takich...
więcej