która gala oskarowa była najlepsza w prowadzeniu (przez kogo), najlepszy film,aktor od 1985 do 2003.
temat może niejasny, ale to taki chwyt powiedzmy oratorski aby przyciągnąć państwa uwagę. skoro już ją pozyskałam nie będę dłużej owijać w bawełne: potrzebuje pomocy!!!! utknęłam w martwocie. pracuje właśnie nad )Psem Andaluzyjskim( ale niestety tempa jestem w tym temacie! Czy ktoś mógłby mnie oświecić? jak zanalizować...
więcejChcem mile spedzić czas z dziewczyną a przy takich filmach tesh umysł się rozwija i nastraja nas... :P
Jak dla mnie jest ich sporo...mozna je podzielic na te starsze (ale nadal atrakcyjne) i na te wschodzace:))
Dla mnie jest ich sporo : Nicole Kidman, Demi Moore, Julia Roberts, Jodie Foster i wiele wiele innych, o ktorych chilowo nie pamietam :)
Ostatnio ogladam same dobre meskie role :))
Moim zdanie zganie go Clint Eastwood ten film jes extra, jsli chodzi o filmy w reżyseri Eastwooda zawsze możemy liczyć na niezłe kino,Aviator odpada zdecydowanie słaby. A CO WY NA TO?
czy wie ktoś gdzie można znaleść wiarygodne informacje na ten temat... (w szczególności chodzi o pierwszy okres kina lata 1897-1945) ????
Macie takie filmy, które zawsze chętnie oglądacie. Takie, które mimo iż widzieliście je dziesiątki razy nie nudzą się wam. Niektórzy mają filmy inii seriale, które przy każdej okazji oglądają. Piszcie jakie filmy i seriale działają na was jak magnes.
Mnie zawsze przyciąga "Ojciec chrzestny", "Ekstradycja" i horrory z...