Potrzebuje tytuły zajebistych komedii antywalentynkowóch, zadnych romantycznych bzdet. jakies pomysły?? Zapraszam
Oglądałam, The Ring i dla mnie jest ten film świetny oprócz bezsensownego zakończenia... :/ Straszny jest nawet ;D i właśnie... Czy ktoś oglądał Tje Ring 2 i może mi powiedzieć czy to jest tak samo straszne i rewelacyjne jak pierwsza część?? czy fajniejsze? Głupsze? ;) Bo niewiem czy warto oglądać tą 2.. BUZI!! :*...
'Być jak John Malkovich'-dziwny ten film jak nie wiadomo co. Po obejrzeniu padłam na fotel i zorientowałam się, że nawet przez chwilę nic mnie od niego nie odciągnęło. A oglądałam w domu. Taka jest prawda. Wiem, że to głupio zabrzmi, ale ja do końca dnia nie mogłam dojść do siebie po tym filmie. Kto to widział?
czy ktoś wie, gdzie we wrocławiu można kupić opakowania na płyty DVD? takie czarne na jedną płytę z możliwością wsadzenia okładki...
Rewelacja, dla takich filmów jak film Nimróda Antala chce się żyć. Sam wybór miejsca akcji jest już ogromnym wkładem w sukces "Kontrolerów". Fakt, że miejsce jest stałe, nie wychodzi poza podziemia metra, podkreśla hermetyczność świata wktórym żyją bohaterowie.
Niezwykle energiczny, fantastyczne połączenie fikcji z...
Zapewne każdy z was (no prawie;-)) kocha kino - w mniejszym lub większym stopniu. Czy kiedykolwiek mysleliscie, zeby potraktować to na powaznie? Zająć się reżyserowaniem, aktorstwem, pisać scenariusze, stanąć za kamerą lub projektować ubiory itp.? Może chcecie zostać krytykami, robić wywiady lub pisać artykuły? Iść na...
więcej