Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

z kąd mogę ściągnąć ten film morze ktośmi doradzi

utwórzmy z wytwórni disney/pixar (nie tylko dla dzieciaków)

Bardzo polubiłem filmy szpiegowskie, perfekcyjnie wyszkoleni ludzie którzy są gotowi na wszytko w każdej chwili. Jednak warunek tego że film musi być w miare dobry i rzeczywisty. Ostatnio oglądałem "Rekrut" (Farrel i Pacino) - "Tożsamość i Krucjata Bornea" (Matt Damon) - "Spy game"...

Odczuwam duży niedosyt związany z pominięciem w nominacjach oscarowych filmu "Pasja". Cóż znaczą jedynie trzy, ledwo dostrzegalne w całokształcie nominacje...

Czy film ten faktycznie nie zasługuje na nic więcej, czy też ktoś odpłacił mu pięknym za nadobne uprzedzając co do niego szacowne grono w trakcie nominacji.....

więcej

Wybralem sie w sobote na maraton filmowy do pobliskiego(jedynego w moim miescie:D) kina. "Ksiaze i ja", to pierwszy z oferowanych pozycji ale coz nie wywolal na mnie ow film takich emocji jak na zenskiej czesci publiki.Nastepnie "Phanton of the opera" dla mnie cos rewelacyjnego, zarowno muzyka jak i film, dlatego...

Ten cały (accorp@...) zdradza zakończenia filmów (Inni , Piła , Szusty zmysł itd.) zablokujcie go bo psuje zabawę wszystkim miłośnikom filmów.

Mam do was pytanie. Na jakim filmie się rozczarowaliście? Może jest taki, który miał wielką promocję, która mówiła, że to wspaniały film, a okazał się, waszym zdaniem, kompletną klapą.

Według mnie taką klapą był "Łowca snów" wg książki Kinga i chyba tylko przez szacunek do autora obejrzałem ten film do...

Chciałbym ludzie kochani dowiedzieć się od was, waszych najskrytszych pragnień filmowych premier:)Tzn.jeżeli chodzi o mnie to prawde mówiąc nie moge sie doczekać "King Konga", a jeszcze jak bym miał możliwość obejrzenia go w IMAX...to az mi tatuaze rozpiera
0 komentarze

Po dość długiej wegetacji czas rozpocząć działalność na FilmWebie! A że jest to portal filmowy, wypadałoby przynajmniej za pierwszym razem napisać coś związanego z tematem przewodnim. Jako fanka kina europejskiego wybrałam się ostatnio na film hiszpańskojęzyczny "Paszport do raju". O dziwo nawiązywał on w dużym stopniu...

więcej

Zastanawia mnie fakt, ilez to dystrbutorzy moga nameiszac w polskich wersjach tytulów, by przyciagnac publike. Najlepszym przykladem jest zmiana tytulu z "Les Daltons" (Daltonowie), na "Lucky Luke" - bo lucky jest u nas popularniejszy od daltonów. Ale po co to zorbili? Przez to ludzie sie zawiedli w kinie, bo Luke byl...

więcej