Poszukuje filmu Full Body Massage z Mimi Rogers. Może mi ktoś pomoże. Gdzie moge kupić. Może ktoś ma do sprzedania
kocham filmy i oglądam wszystkie te dobre i te złe nawet jak ktoś mnie zniechęci to ja i tak ten filmy oglądne,niektóre dodaję do ulubionych , ale tylko te które, które choćby jeden urywek jeden fragment filmu zrobił na mnie wrażenie, wiem że niektóre filmy są słabe i uważacie je za kiepske, ale ten jeden moment...
Według Was jaki film zasługuje na miano PORĄBANEGO (nie chodzi tu o prostackie kicze) Według mnie SALO albo 120 dni SODOMY !!!
Hej! Jaka jest według Was najstraszniejsza scena we wszystkich filmach jakie widzieliście. Ja mam dużo, ale o tym w komentarzach...
Nie wiem jak wam (i właśnie dlatego to klikam:D), ale mi wydaje się, że są filmy z koszmarnie nietrafionymi tytułami. Często dot. to przetłumaczenia tytułu, np. Cold Mountain na Wzgórze Nadziei :((
Co wy na to?????!!!!!!!!!!!
Zostawiając już na boku wczorajszy temat Szemka (choć nie podoba mi się to że nie zaakceptował tych ciekawortek Markowi Rękorajskiemu) jest ważniejszy temat do dyskusji spojlerowanie filmów jest pewien gość (accorp@...) który spojleruje filmy może byście zrobili coś z tym (jeżeli ktoś chce niech zobaczy jek zepsuł...
Witam bardzo serdecznie wszystkich zainteresowanych.
Mam pewien problem, otóż przygotowuję materiały do ustnej matury z polskiego a wybrałem temat:
"Różne motywy apokalipsy wliteraturze filmie i malarstwie "(omów na wybranych przykładach).
Posiadna już kilka tytółów filmów lecz może pominąłem jakąś ważnoą...