Jak się nazywał uwtór country i kto go wykonywał w filmie "Honky tonk man". Tym utworem główny bohater(Clint Estwood) jako chory na raka giarzysta kończy w studio nagraniowym swój żywot. Pozdrawiam wszystkich
poszukuje filmu Palookaville (1995) jesli ktos jest w jego posiadaniu lub wie skad go sciagnac...to please
Witam, poszukuje 2 filmow. Jeden z nich to starszy horror, moze malo ambitny, ale jednak ... film opowiada o kremie zabojcy, ktory po zjedzeniu przez ludzi zabija ich :) a drugi film ... troche ambitniejszy. Historia mlodych ludzi , ktorzy po katastrofie, znajduja sie na bezludnej wyspie, czasc z nich przejmuje...
Witam serdecznie
Poszukuję pewnego filmu, a niestety nie znam tytułu. Posiadam o nim jedynie szczątkowe informacje, któych nie omieszkam przedstawić rzecz jasna:) A więc ten film jest z roku 2001/02, przynajmniej tak mi się wydaje. Opowiada o grupce uczniów (chyba 5 osób), którzy na dniach mają przed sobą ważny...
bardzo fajna stronka..bez efektów ..i komercyjnych pierdół...
fachowo zrobiona..ma potężny klimat..shizujący..i mroczny..
oraz kapitalna muzyka do niej została podłozona..tylko załozyc słuchawki lub włonczyc głosniki..shizaaaa..widać inspiracje takimi filmami jak blair witch project,ring.
stronka prezentuje...
Mam problem czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak się dodaje filmy bo opcja taka jest ale nie wiem jak mam to zrobić prosze pomóżcie
ostatnio zauważyłam że wiele nowych filmów mówiących o nastolatkach dotyczy jedynie tych amerykańskich i to ich przekoloryzowane życie jest w nich pokazane! jak np.'13', 'Wredne dziewczyny' itp. CZY NIE UWAŻACIE ŻE TE FILMY SĄ SZTUCZNE I POKAZUJĄ PIĘKNYCH, BOGATYCH I WYSTYLIZOWANYCH NASTOLATKÓW?! nie takie jest...