może słyszeliście kawałek piosenki Nightwisha - Wish I Had An Angel i ten teledysk czy też ta piosenka jest do jakiegoś konkretnego filmu...jeśli tak to jak się nazywa.... RATUNKU
Czy ktoś jeszcze tak jak ja kocha muzykę filmową Hansa Zimmera? Kiedy oglądam takie filmy jak "Perl Harbor" czy "Twierdza" to aż mam dreszcze wsłuchując się w muzykę! Ma ona w sobie jakąś magię! Jest niepowtarzalna!
Witam!!! Szukam serialu JANOSIK na DVD - czy ktoś wie gdzie można go nabyć, widziałem ofertę ale tylko na stronach dla Polaków za granicą, czyżby brak było możliwości kupna tego serialu w Polsce? Jak ktoś wie gdzie mogę go nabyć proszę o przesłanie informacji na e-maill: fedrus5@tlen.pl.
Pozdrawiam
"Jak rozpętałem drugą wojnę..." , "Poranek kojota" itd. ... jakie polskie filmy utkwiły wam w pamięci?
Jakie filmy psychologiczne polecilibyscie mi?takie,po ktorych obejrzeniu czlowiek ma metlik w glowie...
jakie postacie filmowe polubiliscie najbardziej (po jednej z kazdej plci:) moimi faworytami sa Clementine (Zakochany bez pamieci) jak i Forrest (Forrest Gump)