Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

może słyszeliście kawałek piosenki Nightwisha - Wish I Had An Angel i ten teledysk czy też ta piosenka jest do jakiegoś konkretnego filmu...jeśli tak to jak się nazywa.... RATUNKU

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy ktoś jeszcze tak jak ja kocha muzykę filmową Hansa Zimmera? Kiedy oglądam takie filmy jak "Perl Harbor" czy "Twierdza" to aż mam dreszcze wsłuchując się w muzykę! Ma ona w sobie jakąś magię! Jest niepowtarzalna!

Witam!!! Szukam serialu JANOSIK na DVD - czy ktoś wie gdzie można go nabyć, widziałem ofertę ale tylko na stronach dla Polaków za granicą, czyżby brak było możliwości kupna tego serialu w Polsce? Jak ktoś wie gdzie mogę go nabyć proszę o przesłanie informacji na e-maill: fedrus5@tlen.pl.
Pozdrawiam

"Jak rozpętałem drugą wojnę..." , "Poranek kojota" itd. ... jakie polskie filmy utkwiły wam w pamięci?

Mój to T-1000 z Terminatora 2.
Zapraszam też na mojego bloga.

Jakie filmy psychologiczne polecilibyscie mi?takie,po ktorych obejrzeniu czlowiek ma metlik w glowie...

wszystkie inne propozycje rowniez mile widziane

jakie postacie filmowe polubiliscie najbardziej (po jednej z kazdej plci:) moimi faworytami sa Clementine (Zakochany bez pamieci) jak i Forrest (Forrest Gump)

nie wiem juz co mam robic...juz sobie wslosy z glowy rwe...jak sie nazywa kawalek The Cranberries z poczatku filmu "Devil's Own" ("Zdrada") blagam POMOCY....przepraszam za umieszczenie tego postu w tym dziale:( w razie czego moj mail: cube2@tlen.pl