Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Reżyser David Ondicek -- :) nasz niemal sąsiad niemalże stworzył dzieło niebanalne . Sześciu młodych ludzi próbujący sobie ustawić życie, lecz zamiast tego wpędzają się w coraz dziwniejsze i bardziej zagmatwane sytułacje. Wszyscy szukają poważnych związków które sie niestety końcż klapą. A wszystko obsadzone w rytmie...

więcej

czołem mam pytanie do filmu którego nie znam tytułu :D
Jest to chyba film duński (jest tez chyba wersja amerykańska), gdzie akcja rozgrywa sie w starym prosektorium.
Głownym bohaterem jest gostek, który nocami tam dorabia jako strażnik.
Był jeszcze chyba wątek z niejakim necrofilem nawiedzającym tamtejsza okolice...

więcej

Zgadzam się na taki tutuł , ale po warunkiem ,że zabiera moje życie i daje mi niesamowitą ucztę kinomana , w heliosie lub zwyczajnym Cinema City.
Jak myślicie , czy Underworld - jest już takim naszym małym miejscem do "egzytowania " czy może "zyczajny prosty Angelus" ... dajcie znać :)

Witam potrzebuje pomocy w znalezieniu recenzji do w/w filmu lub moze ktos takowa posiada lub wie gdzie mozna znalesc jak tak to prosze o kontakt adus414@wp.pl dzieki z gory

użytkownik usunięty

Film ratuje się jedynie efektami specjlanymi. Za mało dinozaurów. Fabuła denna. Zero zaskoczenia. Niewykorzystany dinozaur zmieniający kolory, a szkoda.

CHODZI mi o piosenke która jest na początku i końcu każdego odcinka.

Już od dobrych kilku lat w hollywood, ani w Polsce nie powstała dobra komedia, wszystko teraz łączy komedię z filmem sensacyjnym, a tęsknię ża prawdziwą, czystą komedią, typu "Naga Broń" "Oscar" i tym podonym, co Wy na to?

Szuka bardzo dobrych horrorów które miały premiere w USA a w polsce nie
Takiej jak:
Piła
The gruge
Alone in the Dark

napiszcie jakie komedie wam sie najbardziej podobały =D

Zapraszą do polemiki na temat horrorów,które wywarły na was największe wrażenie i co was najbardziej przeraża ?