Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

wczesniej wyslalem to na pl.rec.film i spotkalem sie z umiarkowanym zainteresowaniem
zaznaczm ze to moje pierwsze pomysly wiec krytyka mile widziana
...acha do glowy przyszedl i jeszcze jeden :
adaptacja Romea i Juli (cos ala ta z DiCaprio) w realiach blokowiska, postacie bede mowic "rymem hip-hopowym" (nie wiem jak...

więcej

muszę się podzielić z Wami pomysłem mojego kumpla Żela (poozdrawiam!!:D) na tłumaczenie "Dirty dancing"--) "WSZETECZNE PODRYGI"...ekscentryczne acz pomysłowe...

ale nie należy zapominać,że są pewne wielkie wyjątki w spartaczonych tłumaczeniach tytułów,kiedy to polska nazwa jet lepsza od oryginalnej. Najlepszy...

użytkownik usunięty

Mówiąc szczerze, jestem nieco zawiedziona:/.
Miałam nadzieję, że znajdą się jakieś nominacje dla KILLBILL volume2. Nawet tak symbolicznie

więcej

Chciałbym aby powstała stronka o Marcinie Pawłowskim, byłbym wdzięczny za pomoc ,jeśli ktoś podziela moje zdanie oczywiście (szczegóły na Blogu)

Który film straszniejszy? Który lepszy? ;) Który ciekawszy? KTÓRY FILM WASZYM ZDANIEM JEST FAJNEIJSZY! NAPISZCIE ;)

Często zdarza się tak, żę film dobrze promowany,z dobrą praśą, a co za tym idzie mianowany na głównego pretendenta do oskarów - ostatecznie nie daje rady!Na szczęście z Aviatorem tak nie jest. Brawo Scorsese i mega brawo za mistrzowską kreację Leonarda di Caprio, panowie pokazali klasę!Obowiązkowo obejrzeć!

Klimat jaki nadaje gra świateł nadający psychodelicznej abstracji całości filmu jest niesamowity! Żaden wątek nie umyka nawet ten który dla widza nie wydaje się istotnym ! Film trzyma w napięciu NON TOPER, a końcówka daje porządny HARD CORE !Ale faktem jest, że obsada (choć mogli bardziej przesadzić) nie była dobrym...

więcej