Przecież Polacy to nie jest banda debili jeśli chodzi o filmy,lecz jeśli tak jest to dlaczego od tylu lat film pełnometrażowy niedostał nawet nominacji???Dla mnie strasznym żalem jest to że film Tomasza Bagińskiego pt."Sztuka Spadania" niema nominacji w swojej kategori.
Hej,
mam pytanie, w jaki sposób dodawać filmy, których tytułów ani obsady nie ma jeszcze w bazie. Nie chodzi mi jednak o dodawanie tytułów do filmografii pojedynczego aktora.
Najwięcej nominacji dostały "Catwoman" i "Aleksander" a wy co myślicie?Moje typy to
1.Najgorszy aktor - Ben Affleck "Przetrwać Święta"
2.Naj.. aktorka - Halle Berry
3.Naj.. aktor II planowy - nie mam typu
4.Naj.. akorka II planowa - Sharon Stone "Kobieta Kot"
5.Naj..remake lub sequel - "Egzorcysta - Początek"
wiecie co to jest za piosenka w blade triniti w zwiatunie zaczyna się około 1min i 33s bardzo mi zalerzy na tej piosence w soundtraku nie ma tego
Potrzebuję rzetelnych i konkretnych informacji na temat przepisów prawnych mówiących o bezpłatnej możliwości odtwarzania filmów (polskich i zagranicznych) w ramach tzw. DKF-u
wlasnie gdzie je dostac by moc obejrzec i porownac czy strach z mlodosci bedzie dzialal nadal? i mam pytanie moze ktos kojarzy film "7 bram piekieł" byla tam taka scena ze ktos spada z drabiny i zostaje sparalizowany a zewszad wypelzaja pajaki...tez szukam tego filmu ale nie jestem pewien tytułu...dzieki pozdrawiam