Jesli ktos był na filmie Rh(+) to prosze o pomoc, a właściwie na odpowiedz na pytanie - wymienienie sceny z filmu "RH(+)", w której pojawia się jego tytuł. Z góry dzięki za pomoc :)
Witam mam prosbe szukam tytulow filmow o lodziach podwodnych jesli widzieliscie jakis dobry film o lodziach i pamietacie tytul to jesli mozecie podajcie . Najlepiej by bylo jak by to byly filmy o U-Bootach ale niekoniecznie .
Dzieki i pozdrowienia .
wczesniej wyslalem to na pl.rec.film i spotkalem sie z umiarkowanym zainteresowaniem
zaznaczm ze to moje pierwsze pomysly wiec krytyka mile widziana
...acha do glowy przyszedl i jeszcze jeden :
adaptacja Romea i Juli (cos ala ta z DiCaprio) w realiach blokowiska, postacie bede mowic "rymem hip-hopowym" (nie wiem jak...
muszę się podzielić z Wami pomysłem mojego kumpla Żela (poozdrawiam!!:D) na tłumaczenie "Dirty dancing"--) "WSZETECZNE PODRYGI"...ekscentryczne acz pomysłowe...
ale nie należy zapominać,że są pewne wielkie wyjątki w spartaczonych tłumaczeniach tytułów,kiedy to polska nazwa jet lepsza od oryginalnej. Najlepszy...
Mówiąc szczerze, jestem nieco zawiedziona:/.
Miałam nadzieję, że znajdą się jakieś nominacje dla KILLBILL volume2. Nawet tak symbolicznie