Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gra oparta na klątwie.... ja szczerze mowiac nie moge jej przejsc ;)

Poszukuje filmów, które skupiają sie na tańcu. Czy jak najwiecej tańca w miare dobrym wykoniu. Co polecacie?

podajcie mi tytuły jakichś fajnych filmów na poziomie o temat7yce mafia/gangi/zabójstwa, moje ulubione filmy w tym klimacie to Godfaher I, II, II, chłopaki z ferajny, siedem, man on fire, saw... poećcie mi jakieś inne dobre bo nie mam co oglądać :) Z góry dziękuję :)

wybaczcie jesli ten temat bedzie dwa razy ale jakis blad sie pokazal, tak wiec w ktorym roku powstalo kino i jaki byl pierwszy film??

Poszukuję filmu Salsa z 1988 roku bez względu na nośnik... Pomocy!

Jakie polecicie mi fajne westerny do obejrzenia? Prosze o rade. Zajrzyjcie też na mój Blog!

Mam zamiar wybrać się z przyjaciółką do kina tyle, że nie wiem na co...Jesteśmy wielbicielkami horroów(więc The Grudge??) i Matta Damona oraz Brada Pitta( ;D )..Więc jak myślicie, na jaki film bardziej opłaca się wychodzić z domu w te deszczowe dni?(pozostaje jeszcze jeden problem..musimy znaleźć fundatora w...

Co myślicie o kolejnej kontynuacji kultowego już horroru "Halloween". Podobno w tym roku ma powstać jego dziewiąta część. Michael Myers żyje, to wiedzieliśmy już pod koniec "Halloween: Resurrection". Waszym zdaniem to dobrze, czy źle, że powstają kolejne sequele tego filmu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pojawił się w katalogach SPInki, jako wydany w pażdzierniku 2004 r. Jest nie do dostania w sklepach, a na dodatek ostatnio zniknął nawet z katalogów. Może ktoś wie, co się z nim stało?